Opleiding technisch tekenaar

Zoekt u een opleiding technisch tekenaar?


Volg een opleiding technisch tekenaar en maak zelf uw AutoCAD tekeningen!

Op deze manier werkt u kostenbesparend en leert u een bruikbare nieuwe vaardigheid. Een opleiding technisch tekenaar klinkt soms wat intimiderend, maar hoeft dat helemaal niet te zijn. Een opleiding tot technisch tekenaar is ook gewoon leuk en leerzaam om te volgen!

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in de basiscursus AutoCAD voor nieuwe gebruikers maar ook ervaren gebruikers kunnen bij ons terecht. Met onze 15 jaar aan AutoCAD ervaring hebben we al honderden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. Neem contact op als u één van onze cursussen wilt volgen.


Opleiding tekenaar technisch

U volgt uw opleiding technisch tekenaar bij CADdesign!

Uw opleiding tot technisch tekenaar wordt verzorgd door de trainer die ook het lesboek geschreven heeft. Dit boek geeft een overzichtelijke, simpele weergave van hoe te werken met AutoCAD software.

Stapsgewijs, duidelijk en snel leert u tijdens de opleiding technisch tekenaar volledige tekeningen maken. Het lesboek is al ruim 20.000 keer is verkocht en ondersteunt de opleiding tot technisch tekenaar uitstekend.

Dus waarom nog langer wachten met uw opleiding technisch tekenaar? Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.