Support

AutoCAD en Inventor support

Zoekt u professionele AutoCAD en Inventor support?

Als u bij CADdesign hebt geleerd hoe u met uw ontwerpprogramma kunt werken, is het vervelend als het in de praktijk brengen van het geleerde niet direct lukt.

Soms moet u nog nadenken over installatie van de software. En misschien wilt u nog wat instellingen aanpassen aan uw eigen wensen. Voor dat beetje extra ondersteuning kunt u natuurlijk ook altijd terugvallen op CADdesign. Samen inventariseren we uw eisen, wensen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken we keuzes bij het installeren van de software, en passen we specifieke instellingen aan. We richten uw werkomgeving helemaal naar uw behoeften in. Uiteraard documenteren we alle stappen zodat u ze later indien nodig zelf kunt herhalen.Sjabloon maken en instellen


Bent u het beu om steeds weer dezelfde instellingen te maken of te kopiëren?

Bezit u dan wel een goede sjabloon waarin al uw voorkeursinstellingen staan? In overleg maakt en installeert CADdesign voor u de ideale template voor AutoCAD of Inventor met de juiste stijlen, zodat u een solide basis voor uw werk heeft.

Extra capaciteit nodig om te tekenen of te engineeren?


Hebt u een capaciteitsprobleem? Ook dan kunt u bij CADdesign terecht.

Om voeling met de markt en gewenste tekenmethoden te houden voert CADdesign zelf regelmatig teken- en engineeringwerkzaamheden voor klanten uit. Uitvoering op uur- of projectbasis.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Neem contact op met CADdesign!


Contactformulier - sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.