Subsidiemogelijkeden

Kan er iemand aan jouw training meebetalen?

Subsidiemogelijkheden voor CAD cursus of training

Het is vaak mogelijk een tegemoetkoming in de scholingskosten van een CAD-cursus te krijgen. Deze kunnen toegekend worden door een beroepsorganisatie, door het UWV of door de overheid.Werkgevers kunnen de cursus van een werknemer betalen of je betaald verlof geven voor studiedagen. Voor sommige opleidingen zijn via de cao afspraken gemaakt met Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen).

 

De trainingen van CADdesign zijn ook terug te vinden bij OOM. Dit is het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Zie hiervoor deze pagina: OOM Cursuscatalogus

 

Voor de verschillende regelingen die OOM biedt kun je terecht op: OOM regelingen

STAP-budget gebruiken?

Onze CAD-cursussen zijn ook terug te vinden in het STAP portaal.
Vanuit het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden tot €1000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Met deze regeling investeert de overheid in duurzame inzetbaarheid en versterking van arbeidsmarktposities.

 

Het STAP-budget (Stimulering ArbeidsmarktPositie) is een subsidie voor scholing en ontwikkeling. Met deze regeling stimuleert de overheid ontwikkeling tijdens de loopbaan van werknemers en wordt hun positie op de arbeidsmarkt versterkt. Werkenden en werkzoekenden van 18 jaar of ouder kunnen deze subsidie vanaf 2022 jaarlijks aanvragen.

 

Wil je jouw persoonlijke STAP-budget van €1000 gebruiken voor een training? (Als je hiervoor in aanmerking komt dan kost de basiscursus jou persoonlijk nog maar € 143,45). Geen probleem! Stuur nu een mail met al jouw NAW gegevens en niet te vergeten je geboortedatum en wanneer je de training wilt volgen. Ik maak dan jouw STAP-aanmeldingsbewijs. Dit heb je nodig om de subsidie STAP-budget aan te kunnen vragen bij UWV. Doe in dit geval GEEN bestelling via de webshop! Het facturatieproces verloopt anders.

 

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan dit budget verbonden. Neem deze goed door op de volgende pagina: STAP informatie

 

Wil je meer weten over O&O fondsen, zie dan deze pagina: Opleidingenberoep.nl

 

  Neem contact op

  Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

  Neem dan contact op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

  Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

  Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.