Ervaren trainer en vakidioot

Harold Weistra

Mijn missie is om jou te leren wat ik zelf graag doe, en het delen van mijn passie voor het vak. Dit doe ik met praktijkgerichte cursussen gebaseerd op 35 jaar eigen ervaring. Ik kan jou alleen iets leren als ik er in slaag mijn enthousiasme keer op keer op jou over te brengen. Neem jij je goede zin en vakkennis mee? Dan zorg ik voor de rest.

 

“Als je een rechte lijn en een cirkel kunt tekenen, kun je iedere denkbare vorm maken of samenstellen. Als jij maar weet hoe iets in elkaar zit.”

 

Met bovenstaande kreet begon ik in 1999 CADdesign CAD trainingen. De fantastische eenvoud die ik zag wanneer je AutoCAD (en de inmiddels andere telgen uit de Autodesk familie) goed leert begrijpen, wilde ik ook op anderen overbrengen.

 

In 2005 schreef ik mijn eerste boek “Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT” waarvan ondertussen meer dan 27.000 exemplaren zijn verkocht. En al ruim 2.500 deelnemers hebben persoonlijk een cursus bezocht.

 

Inmiddels ben ik een van de meest ervaren AutoCAD trainers in Nederland, en de enige die bij Autodesk de Platinum Autodesk Certified Instructor status heeft verdiend. Mijn cursussen scoren gemiddeld een 9+ in klanttevredenheid.

 

Ik word intens gelukkig van kunnen doen wat ik graag wil doen, en neem jou als cursist daar graag in mee.

 

Harold Weistra

Wat anderen zeggen

Was een uiterst leerzame, maar ook aangename cursus. Fijn studiemateriaal, een prettige sfeer en goede lunch! Bedankt!
David
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT
Compliment voor de leraar, hij leert ons om het zo gemakkelijk mogelijk te benaderen, dus logisch en simpel denken.En dat alles met een fijne sfeer met hier en daar een grap en een lach.
André
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT
Het was een leerzame cursus, met een leraar die veel ervaring heeft. Het is erg fijn om deze cursus te volgen. Bedankt daarvoor.
Sjoerd
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT