Over ons

Harold, Roel en Gerard. Ervaren trainers en vakidioten.

Missie

Onze missie is om jou te leren wat we zelf graag doen, en het delen van onze passie voor het vak. Dit doen we met praktijkgerichte cursussen gebaseerd op onze eigen ervaring.

Visie

We kunnen jou alleen iets leren als we er in slagen ons enthousiasme keer op keer op jou over te brengen. Neem jij je goede zin en vakkennis mee? Dan zorgen wij voor de rest.

Dit zijn wij

Harold Weistra

AutoCAD en Fusion specialist

Roel Govers

Inventor specialist

Gerard de Mol

Revit specialist

“ALS JE EEN RECHTE LIJN EN EEN CIRKEL KUNT TEKENEN, KUN JE IEDERE DENKBARE VORM MAKEN OF SAMENSTELLEN”

Mag ik mijn passie met je delen?

 

Met bovenstaande kreet begon ik in 1999 CADdesign CAD trainingen. De fantastische eenvoud die ik zag wanneer je AutoCAD (en de inmiddels andere telgen uit de Autodesk familie) goed leert begrijpen, wilde ik ook op anderen overbrengen.

 

In 2005 schreef ik mijn eerste boek “Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT” waarvan ondertussen meer dan 27.000 exemplaren zijn verkocht. En al ruim 2.500 deelnemers hebben persoonlijk een cursus bezocht.

 

Inmiddels is CADdesign CAD trainingen een van de marktleiders op het gebied van AutoCAD, Inventor, Fusion en Revit cursussen. De cursussen van CADdesign scoren gemiddeld een 9+ in klanttevredenheid. Dat doe ik niet meer alleen. In Roel en Gerard heb ik twee gepassioneerde vakidioten gevonden die het net als ik fantastisch vinden om hun kennis te delen.

 

Wij worden intens gelukkig van kunnen doen wat we graag willen doen en nemen jou als cursist daar graag in mee.

 

Harold Weistra

Wat anderen zeggen

Was een uiterst leerzame, maar ook aangename cursus. Fijn studiemateriaal, een prettige sfeer en goede lunch! Bedankt!
David
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT
Compliment voor de leraar, hij leert ons om het zo gemakkelijk mogelijk te benaderen, dus logisch en simpel denken.En dat alles met een fijne sfeer met hier en daar een grap en een lach.
André
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT
Het was een leerzame cursus, met een leraar die veel ervaring heeft. Het is erg fijn om deze cursus te volgen. Bedankt daarvoor.
Sjoerd
Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT
Een fijne basiscursus waar ik op 4 dagen tijd enorm interesse heb gekregen om actief door te gaan met Inventor. Het zal in mijn huidige zaak een enorme toegevoegde waarde gaan brengen t.o.v. het huidige 2D tekenen.
Roy
Basiscursus Inventor

  Neem contact op

  Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

  Wil je een offerte aanvragen voor een groepstraining of maatwerk?

  Loop je tegen een specifiek probleem aan en zoek je een oplossing?

  Neem dan contact met ons op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

  Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

  Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.