skip to Main Content

ZOEK JE EEN OPLEIDING TECHNISCH TEKENAAR?

Volg een opleiding technisch tekenaar en maak zelf je AutoCAD tekeningen!

Leer een bruikbare nieuwe vaardigheid om direct mee aan de slag te gaan. Een opleiding technisch tekenaar klinkt soms wat intimiderend, maar hoeft dat helemaal niet te zijn. In slechts 4 dagen leer je de belangrijkste basis. Bovendien is een opleiding tot technisch tekenaar ook gewoon leuk en leerzaam om te volgen!

CADdesign is gespecialiseerd in de basiscursus AutoCAD voor nieuwe gebruikers maar ook ervaren gebruikers kunnen bij ons terecht. Met ruim 15 jaar aan AutoCAD ervaring trainden we al honderden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Volg je opleiding technisch tekenaar bij CADdesign!

Cursisten kiezen vooral voor CADdesign om onze praktische aanpak en jarenlange ervaring. Niet voor niks werden we meermaals op rij verkozen tot beste Autodesk opleider.

Volg je een opleiding technisch tekenaar bij CADdesign dan ontvang je bovendien het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT gratis bij je cursus. Dit boek werd geschreven door oprichter van en trainer bij CADdesign, Harold Weistra. Het lesboek is al ruim 25.000 keer verkocht en ondersteunt de opleiding tot technisch tekenaar uitstekend.

Binnenkort starten met een opleiding technisch tekenaar?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken