Opleiding CAD tekenaar

U zoekt een opleiding tot CAD tekenaar?


Een betaalbare opleiding CAD tekenaar volg je bij CADdesign

Want dit is uw kans om deel te nemen aan een cursus CAD tekenen bij CADdesign. De kleine groepen van maximaal 6 deelnemers bieden ruim de mogelijkheid voor persoonlijke aandacht. Dat kan klassikaal in onze goed uitgeruste lesruimte in Kaatsheuvel. Wilt u liever uw opleiding CAD tekenaar bij u op het bedrijf volgen met uw eigen collega’s? Geen probleem. Ook dat behoort tot de ruime mogelijkheden van CADdesign.

CADdesign biedt u een ruime keuze

Of u nou 2D of 3D wilt leren tekenen. Met AutoCAD of Inventor. Als u een opleiding CAD tekenaar bij CADdesign volgt kunt u kiezen uit een ruim aanbod standaard trainingen. U bent niet standaard zegt u? Dan maakt de trainer een CAD cursus op maat voor u. Samen bepalen we de leerdoelen en het gewenste eindresultaat. Maatwerk toegespitst op uw wensen en producten.Begin snel met de opleiding CAD tekenaar!

Elke maand start er weer een nieuwe opleiding CAD tekenaar, kijk in onze trainingskalender en plan het in! Uw trainer is Harold Weistra, hij is naast uw persoonlijke trainer van elke basisopleiding tevens de auteur van het lesboek “Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT”. Van dit boek zijn maar liefst 21.000 exemplaren verkocht. 

Elke cursist ontvangt dit boek bij de basiscursus AutoCAD en geeft een heldere, simpele weergave van hoe om te gaan met het AutoCAD softwarepakket. Daarnaast is het een handig naslagwerk dat elk jaar wordt geüpdatet. Aan de hand van dit boek leert u stapsgewijs, duidelijk en snel volledige tekeningen maken. Lees hier hoe anderen de training hebben ervaren.

Wordt expert met de opleiding CAD tekenaar!
Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.