skip to Main Content

JE ZOEKT EEN OPLEIDING TOT CAD TEKENAAR?

Een betaalbare opleiding CAD tekenaar volg je bij CADdesign

Leer binnen vier dagen de belangrijkste basis om CAD tekenaar te worden. Doordat je werkt in een  kleine groep van maximaal 6 deelnemers is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook wordt het meenemen van voorbeelden uit de praktijk van harte aangemoedigd. Samen met een ervaren trainer doorloop je stap voor stap de lesstof.  Een perfect fundament voor wie een carrière als CAD tekenaar ambieert.

Onze basiscursus CAD tekenen is specifiek bedoeld voor nieuwe gebruikers. Met vijftien jaar ervaring op zak kunnen we je uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker. Voor deze ervaren gebruiker hebben we ook twee goede en leerzame trainingen. Lees er hier meer over.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

CADdesign biedt je een ruime keuze

Of je nu 2D of 3D wilt leren tekenen. Met AutoCAD of Inventor. Als je een opleiding CAD tekenaar bij CADdesign volgt, kun je kiezen uit een ruim aanbod standaard trainingen. Liever een op maat traject? Ook dat is mogelijk? Samen bepalen we jouw leerdoelen en het gewenste eindresultaat. Zo bereid je je optimaal voor op jouw toekomst.

Kies je voor een opleiding AutoCAD? Dan ontvang je het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT er gratis bij. Dit boek geeft een heldere, simpele weergave van hoe om te gaan met het AutoCAD softwarepakket. Daarnaast is het een handig naslagwerk dat elk jaar wordt geüpdatet. Het boek is geschreven door oprichter van en trainer bij CADdesign, Harold Weistra. Aan de hand van dit boek leer je stapsgewijs, duidelijk en snel volledige tekeningen maken. Lees hier hoe anderen de training hebben ervaren.

Begin snel met de opleiding CAD tekenaar!

Elke maand start er weer een nieuwe opleiding CAD tekenaar. Bekijk het cursusaanbod en plan jouw opleiding! Of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top