skip to Main Content

JE ZOEKT EEN AUTOCAD OPLEIDING?

Een goede en betaalbare AutoCAD opleiding volg je bij CADdesign

Met een AutoCAD opleiding kun je een fikse kostenbesparing behalen. Daarnaast leer je ook een leuke nieuwe vaardigheid. Een AutoCAD opleiding hoeft lang niet zo moeilijk te zijn als je misschien denkt.

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in diverse cursussen voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. En in de afgelopen vijftien jaar hebben we al duizenden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. Is je kennis niet meer zo paraat als voorheen, dan bekijken we samen met jou wat er nodig is om jou snel en efficiënt weer op stoom te brengen.

Volg je AutoCAD opleiding bij de autoriteit van Nederland!

Waarom een autoriteit? CADdesign is al jaren op rij een van de hoogst gewaardeerde Autodesk trainingscentrums van Nederland. Niet voor niks kozen al meer dan duizend enigneers en technisch tekenaars voor CADdesign. Aan de basis van CADdesign staat Harold Weistra, oprichter en eigenaar van en eveneens trainer bij CADdesign. Toen er nog geen super simpel en eenvoudig AutoCAD lesboek op de markt was, schreef hij er zelf een. Inmiddels is dit boek “Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT” ruim 25.000 exemplaren verkocht.

Elke cursist ontvangt dit boek bij de basiscursus AutoCAD. Het geeft een heldere, simpele weergave van hoe om te gaan met het AutoCAD softwarepakket. Daarnaast is het een handig naslagwerk dat elk jaar wordt geüpdatet. Lees hier meer over het boek.

Aan de hand van dit boek en praktische voorbeelden leer je stapsgewijs, duidelijk en snel volledige tekeningen maken. Het is niet alleen eenvoudig, maar zelfs leuk om te doen! Het lesboek ondersteunt de AutoCAD opleiding natuurlijk, maar onze persoonlijke aanpak en kleine groepen maken het grote verschil.

Deze training voldoet ook prima als je voor het AutoCAD alternatief BricsCAD hebt gekozen of met DraftSight werkt. Deze programma’s vertonen een zeer sterke gelijkenis met AutoCAD. Het belangrijkste deel van de basiscommando’s is identiek. Het grootste verschil zit in de gebruikersinterface.

Lees hier hoe anderen de training hebben ervaren.

home-aatc

Bekijk het cursusaanbod en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top