Over CADdesign

Over CADdesign


Mag ik mijn passie met u delen?

“Als ik een tekening bekijk, zie ik nooit eerst het geheel. Ik herleid alles automatisch naar lijnen, cirkels en patronen”. Dat is de schuld van AutoCAD. Het zit namelijk in mijn DNA: ik eet, drink en droom AutoCAD. Waarom die passie voor AutoCAD? Heel eenvoudig: AutoCAD houdt het simpel.
Als je een rechte lijn en een cirkel kunt tekenen, kun je iedere denkbare vorm tekenen of samenstellen. Ruim 25 jaar geleden tekende ik voor de eerste keer met AutoCAD. Er ging een wereld voor me open. Alles wat je een keer hebt getekend hoef je nooit meer opnieuw te tekenen. Recycling in optima forma! AutoCAD groeide uit tot een passie. Die fantastische mogelijkheden van dit programma wil ik met u delen. Daarom ben ik in 1999 CADdesign begonnen.

Vol overtuiging heb ik daarna het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT  geschreven. Een heel bewuste keus, want een echt simpele uitleg van de beginselen van AutoCAD ben ik in andere boeken niet tegengekomen.
Bij het schrijven van mijn boek voor de basiscursus was mijn uitgangspunt dat u snel en adequaat het beste rendement moet behalen. U mag ontdekken dat tekenen met AutoCAD helemaal niet moeilijk is. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren. In de loop der jaren is er natuurlijk veel veranderd aan onze computers en de programma’s waar we mee werken.

Waren er 25 jaar geleden maar een handvol tekenprogramma’s, nu zijn er vele tientallen. Gelukkig is Autodesk hierin altijd nog marktleider. En dan niet alleen met AutoCAD maar ook met Inventor, en meest recent Fusion 360, een parametrisch 3D ontwerppakket. Vandaar is het niet meer dan logisch dat ik me ook deze programma’s eigen heb gemaakt en die nu tot het trainingsaanbod behoren.

Bij de trainingen is gericht aandacht geven heel belangrijk. Daarom werk ik alleen met kleine groepjes, maximaal zes cursisten. Dan blijft er ook nog tijd over om uw persoonlijke wensen te bespreken.
Omdat ik van mening ben dat je altijd moet blijven leren, volg ik ook zelf met grote regelmaat workshops en trainingen. In mei 2013 heb ik hiermee de Autodesk Certified Instructor status bereikt. Dit is een internationaal erkende trainersaccreditatie welke ik met trots zal vertegenwoordigen. Naar mijn idee ben ik hiermee een completere trainer geworden en ben ik nog beter in staat u te helpen bij wat u wilt leren.”

Harold Weistra


Harold Weistra

Ik verzorg de meeste trainingen zelf. Indien nodig huur ik een gespecialiseerde freelance collega in om mij te ondersteunen. Daardoor is de kwaliteit altijd gegarandeerd.
Een inmiddels vaste kracht hierin is Roel Govers die een groot deel van de Inventor training en consultancy voor zijn rekening neemt. Roel is een klantgerichte technische innovator en zeer ervaren Inventor gebruiker. Hij ziet toepasbare mogelijkheden en heeft ook de capaciteiten om die te realiseren. Daarnaast is Roel in staat zijn kennis en vaardigheden op natuurlijke wijze over te dragen.

Mede door zijn brede technische ervaring legt en ziet hij gemakkelijk verbanden. Hij heeft het vermogen om mensen te enthousiasmeren voor zijn ideeën en mee te krijgen in de realisatie ervan. (Internationale) klanten omschrijven Roel als een prettig persoon die met passie aan de slag gaat. Hij neemt actie, informeert over de voortgang en is zeer goed in staat juiste inschattingen te maken waar het gaat over de haalbaarheid van een project. In snelheid en samenwerking is Roel in staat om het onderscheid te maken. Ik vertrouw uw vragen en opleiding dan ook volledig aan hem toe.

Roel Govers

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.