skip to Main Content

OVER CADDESIGN

Maak kennis met Harold en Roel

Harold Weistra

Harold Weistra
AutoCAD en Fusion specialist

Roel Govers

Roel Govers
Inventor specialist

Visie

De maakindustrie verandert wereldwijd radicaal en snel. Dat vraagt een andere kijk op hoe producten worden ontworpen, gemaakt en gebruikt. Hier snel, efficiënt en adequaat op anticiperen biedt kansen. Wanneer je als ondernemer of organisatie optimaal gebruik kan maken van deze kansen, levert dat niet enkel concurrentie voordeel op. Het draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Voor je organisatie, voor elkaar én voor onze planeet.

Missie

Met CADdesign bouwen we aan een community van makers die ingewikkelde ontwerpvraagstukken vanuit eenvoud kunnen benaderen, uitwerken, tastbaar maken en oplossen. Dit doen we door het ontwikkelen en geven van praktijkgerichte cursussen. Door het continue investeren in kennis en ervaring met nieuwe technologieën en mogelijkheden. En ons enthousiasme en liefde voor AutoCAD, Inventor en Fusion keer op keer over te brengen op jou als cursist.

CADdesign CAD Trainingen

“Als je een rechte lijn en een cirkel kunt tekenen, kun je iedere denkbare vorm maken of samenstellen”

20 jaar geleden begon Harold Weistra vanuit deze gedachte CADdesign. De fantastische eenvoud die hij zag wanneer je AutoCAD (en de inmiddels andere telgen uit de Autodesk familie) goed leert begrijpen, wilde hij ook op anderen overbrengen.

In 2005 schreef Harold de eerste basiscursus en gelijk ook het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT waarvan inmiddels ruim 25.000 exemplaren zijn verkocht. Inmiddels is CADdesign een van de marktleiders op het gebied van AutoCAD, Inventor en Fusion cursussen. De cursussen van CADdesign scoren gemiddeld een 9+ in klanttevredenheid.

Hoewel Harold nog steeds veel en graag zelf voor de klas staat -hij is ondertussen de enige Nederlandse trainer met een GOLD accreditatie- en nog altijd de dagelijkse gang van zaken regelt, werkt hij inmiddels samen met een netwerk van ervaren freelance specialisten.

In zijn ogen moet je doen waar je het best in bent én wat je het leukste vindt. Dus iedere specialist is net zo’n gepassioneerde idealist als hij zelf is.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top