skip to Main Content

MAATWERK VOOR AUTOCAD, INVENTOR OF FUSION VRAAGSTUKKEN

Bespaar geld, energie en onnodig tijdverlies

“Waar loop je momenteel tegen aan?”, is een van de eerste vragen die we je stellen wanneer je contact met ons opneemt. Soms is jouw AutoCAD, Inventor of Fusion vraagstuk prima te tackelen met een basiscursus. Wanneer je echter al wat langer met deze software werkt óf voor een gespecialiseerde klus, dan wel probleem staat, is er vaak meer nodig. Maar wat? Maatwerk is dan de ideale oplossing.

Leer AutoCAD, Inventor of Fusion efficiënter inzetten, voorkom dubbel werk en verspil geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Afhankelijk van jouw vraagstuk(ken) gaan we in 1 of 2 dagen samen aan de slag om deze op te lossen én ervoor te zorgen dat je het volgende keer eenvoudig zelf kan. Dat kan in de vorm van een training of we duiken 1-op-1 in jouw vragen.

Het meest gehoorde commentaar in maatwerk trainingen? “Als ik dat eerder had geweten!”

Maatwerk AutoCAD, Inventor of Fusion cursus op locatie

Maatwerk trainingen of consultancy kunnen zowel op onze locatie als een eigen locatie plaatsvinden. Naast 1-op-1 is ook AutoCAD, Inventor of Fusion maatwerk voor een groep tot max. 6 deelnemers mogelijk. CADdesign beschikt indien nodig zelfs over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops.

Voor wie is maatwerk bedoeld?

Heb je al enige basiskennis van AutoCAD, Inventor of Fusion op zak? En loop je tegen een aantal specifieke vragen op? Of wil je aan de slag met een voor jouw organisatie speciaal vraagstuk of ontwerp? Dan is maatwerk vaak een stuk efficiënter en effectiever dan een standaard cursus.

Advies bij het samenstellen van maatwerk?

Welke AutoCAD, Inventor of Fusion vraagstukken loop jij tegenaan? Met welke vaardigheden kun jij jouw (of jouw team haar) werkzaamheden optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte (cursus)inhoud, duur en invulling van andere wensen. Het heet niet voor niks maatwerk.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top