skip to Main Content

KENNISMAKEN MET FUSION 360

In 2 dagen kennismaken met Fusion 360

Als nieuwe gebruiker maak je in deze tweedaagse snel-aan-de-slag training kennis met Fusion 360. Productiemethoden zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo ook het gereedschap. Fusion 360 is nieuw en anders dan de meeste 3D CAD programma’s. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D modelleren en vormgeven en wilt enkele handvatten waarmee je alvast kunt beginnen.

Met Fusion 360 heeft Autodesk een nieuw sterk 3D ontwerpprogramma op de markt gebracht. Als je dit pakket onder de knie hebt, hoef je niet langer verschillende tools te gebruiken! Nog nooit was een programma namelijk zo uitgebreid en zo compleet. En niet alleen de functionaliteit is ongekend. Gebonden zijn aan een PC of besturingssysteem is met Fusion ook verleden tijd. Fusion 360 werkt zowel op Microsoft pc’s als op Apple, heeft viewers op mobiele apparaten en tablets, en werkt binnenkort zelfs via de internetbrowser. Fusion 360 draait namelijk volledig in de Cloud.

In deze cursus maak je kennis met de twee meest gebruikte ontwerpmethoden die Fusion biedt. Je leert een stukje parametrisch modelleren en vrije vorm modelleren. We besteden aandacht aan visualiseren en natuurlijk ook aan samenwerken in de Cloud.

De cursus kennismaken met Fusion 360 is gelijk aan de eerste twee dagen van de basiscursus Fusion. De cursusdagen zijn bewust over twee weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen.

Hou er rekening mee dat we niet heel diep in op de materie gaan, het betreft een kennismaking is. Wil je meer? Kijk dan eens bij de basiscursus Fusion.

Fusion kennismaking

Prijs op aanvraag.

Belangstelling voor een korte in-company kennismaking met Fusion 360? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Offerte aanvragen

Inhoud Fusion kennismaking

Plaats snel (schroefdraad) gaten

Free Form Modeling

Ontwerpschets of foto gebruiken

Materialen toekennen en renderen

Voor wie is deze training bedoeld?

De kennismakingscursus Fusion 360 is bedoeld voor ontwerpers, vormgevers en engineers die al ervaring hebben met andere 2D of 3D CAD pakketten. Ook geïnteresseerden die eens willen proeven van de mogelijkheden die Fusion 360 biedt, zijn welkom. We gaan niet heel diep op de gebruikte technieken of achterliggende theorie in, maar verkennen de belangrijkste basishandelingen. Het helpt als je “handig met de computer bent”.

Meer achtergrond en gerichter en dieper op de materie ingaan? Dan sluit de vierdaagse basiscursus Fusion 360 beter aan.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Training op locatie en/of op maat?

Deze training op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is
1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top