skip to Main Content

KENNISMAKEN MET FUSION 360

In 2 dagen kennismaken met Fusion 360

Als nieuwe gebruiker maak je in deze tweedaagse snel-aan-de-slag training kennis met Fusion 360. Productiemethoden zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo ook het gereedschap. Fusion 360 is nieuw en anders dan de meeste 3D CAD programma’s. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D modelleren en vormgeven en wilt enkele handvatten waarmee je alvast kunt beginnen.

Met Fusion 360 heeft Autodesk een nieuw sterk 3D ontwerpprogramma op de markt gebracht. Als je dit pakket onder de knie hebt, hoef je niet langer verschillende tools te gebruiken! Nog nooit was een programma namelijk zo uitgebreid en zo compleet. En niet alleen de functionaliteit is ongekend. Gebonden zijn aan een PC of besturingssysteem is met Fusion ook verleden tijd. Fusion 360 werkt zowel op Microsoft pc’s als op Apple, heeft viewers op mobiele apparaten en tablets, en werkt binnenkort zelfs via de internetbrowser. Fusion 360 draait namelijk volledig in de Cloud.

In deze cursus maak je kennis met de twee meest gebruikte ontwerpmethoden die Fusion biedt. Je leert een stukje parametrisch modelleren en vrije vorm modelleren. We besteden aandacht aan visualiseren en natuurlijk ook aan samenwerken in de Cloud.

De cursus kennismaken met Fusion 360 is gelijk aan de eerste twee dagen van de basiscursus Fusion. De cursusdagen zijn bewust over twee weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen.

Hou er rekening mee dat we niet heel diep in op de materie gaan, het betreft een kennismaking is. Wil je meer? Kijk dan eens bij de basiscursus Fusion.

Fusion kennismaking

€ 590,- excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Overige Cursusdata

Inhoud Fusion kennismaking

Plaats snel (schroefdraad) gaten

Free Form Modeling

Ontwerpschets of foto gebruiken

Materialen toekennen en renderen

Voor wie is deze training bedoeld?

De kennismakingscursus Fusion 360 is bedoeld voor ontwerpers, vormgevers en engineers die al ervaring hebben met andere 2D of 3D CAD pakketten. Ook geïnteresseerden die eens willen proeven van de mogelijkheden die Fusion 360 biedt, zijn welkom. We gaan niet heel diep op de gebruikte technieken of achterliggende theorie in, maar verkennen de belangrijkste basishandelingen. Het helpt als je “handig met de computer bent”.

Meer achtergrond en gerichter en dieper op de materie ingaan? Dan sluit de vierdaagse basiscursus Fusion 360 beter aan.

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Training op locatie en/of op maat?

Deze training op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is
1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Wanneer is de volgende training?

Bel of mail voor actuele planning!

Fusion kennismaking

€ 590,-
excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken