Inventor update cursus

Inventor update cursus


Uw kennis weer op peil met de Inventor update cursus

Werkt u nog met een oude versie van Inventor? Wilt u weten wat er allemaal vernieuwd is in Inventor? In deze updatetraining frissen we uw basiskennis op en leert u de nieuwe functies en features van Inventor. Zo kunt u snel weer aan de slag met de nieuwste software!

Tijdens de updatetraining bespreken we ook wat voor gevolgen de nieuwe versie op uw huidige ontwerpen heeft. Neem dus vooral wat ontwerpen mee die u eerder hebt gemaakt.

Inhoud Inventor update cursus

Het vernieuwde startscherm

Aanpassingen in de Ribbon

Nieuwe Direct Edit functies

Nieuwe freeform functies

Multi-body modelling

Skelet modelling

Sheet Metal

Kunststof onderdelen

Diverse kleine wijzigingen

Les van een gecertificeerde instructeur

Uw trainer is een Autodesk Certified Professional voor Inventor. Aan het eind van de training ontvangt u een officieel certificaat van deelname! Wilt u ook een Certified Professional worden? Schrijf u dan vandaag nog in voor de Inventor update cursus als voorbereiding op uw examen!

Voor wie is deze training bedoeld?

De update cursus is bedoeld voor engineers die met een oudere versie Inventor werken en willen weten wat er allemaal is veranderd in de nieuwste versie. Minimaal 6 maanden werkervaring met Inventor is aanbevolen.

Inventor update

Inventor update cursus

Op aanvraag

2 dagen

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer