Inventor training

U bent op zoek naar een Inventor training?


U wilt 3D tekeningen maken en nu een Inventor training volgen

Begrijpelijk. Op deze manier hoeft u dit niet langer uit te besteden. Dat levert u naast een fikse kostenbesparing ook een bruikbare nieuwe vaardigheid. Een Inventor training lijkt vaak moeilijker dan hij in werkelijkheid is. Het is juist vooral heel leuk om te doen!

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in de Inventor training voor startende gebruikers. Aan de hand van een Nederlandstalig boek leiden we u rond in de software en bespreken we de juiste volgorde van het opbouwen van uw model.

Inventor training

Met een Inventor training kunt u vooruit!

Bij de Inventor training wordt gebruik gemaakt van duidelijk Nederlandstalig lesmateriaal. Ons cursusmateriaal geeft een overzichtelijke, simpele weergave van hoe te werken met Inventor software. Daarnaast is de aanpak van CADdesign zeer persoonlijk, met oog voor elk individueel niveau en snelheid. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers per training.

Stapsgewijs, duidelijk en snel leert u tijdens de Inventor training volledige 3D onderdelen en samenstellingen te  maken. Hierbij worden de 2D werktekeningen niet vergeten! Bent u al wat meer thuis in Inventor dan is er een vervolgopleiding, de Gevorderden Cursus Inventor. Wilt u een opfriscursus voor bijvoorbeeld een nieuwe versie van Inventor dan is er de Inventor Update Cursus. Dit kan zelfs op maat of individueel!

Dus waarom nog langer wachten met uw Inventor training? Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle Inventor cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.