skip to Main Content

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN INVENTOR TRAINING?

Wil je 3D tekeningen leren maken en nu een Inventor training volgen?

Begrijpelijk. Organisaties ontwerpen steeds meer in 3D. Doordat je meteen beschikt over een digitaal prototype, kun je al veel fouten ondervangen in de testfase. Inventor helpt in het tastbaarder maken van ontwerpen en kan ontwikkelkosten verlagen. Ermee kunnen werken levert niet alleen een fikse kostenbesparing op, maar ook een bruikbare nieuwe vaardigheid. Een Inventor training lijkt vaak moeilijker dan hij in werkelijkheid is. Het is juist vooral heel leuk om te doen!

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in de Inventor training voor startende gebruikers. Aan de hand van een Nederlandstalig boek laten we je stap-voor-stap kennismaken met de software en leer je de juiste volgorde van het opbouwen van een model.

Met een Inventor training kun je vooruit!

Bij de Inventor training wordt gebruik gemaakt van duidelijk Nederlandstalig lesmateriaal. Ons cursusmateriaal geeft een overzichtelijke, simpele weergave van hoe te werken met Inventor software. Daarnaast is de aanpak van CADdesign zeer persoonlijk, met oog voor elk individueel niveau en snelheid. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers per training.

Stapsgewijs, duidelijk en snel leer je tijdens de Inventor training volledige 3D onderdelen en samenstellingen te  maken. Hierbij worden de 2D werktekeningen niet vergeten! Ben je al wat meer thuis in Inventor en wil je verbeteren of meer leren op specifieke aspecten. Dan past een Gevorderden Cursus (maatwerk) Inventor beter.

Een middagje sparren of specifiek met een probleem dat je ervaart bij het werken met Inventor aan de slag? Eigenaar en trainer van CADdesign, Harold Weistra, helpt je er graag bij. Stuur hem een berichtje met je uitdaging en om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom nog langer wachten met een Inventor training?

Bekijk het Inventor cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top