Ben je op zoek naar een Inventor training?

WIL JE 3D TEKENINGEN LEREN MAKEN EN NU EEN INVENTOR TRAINING VOLGEN?

Begrijpelijk. Organisaties ontwerpen steeds meer in 3D. Doordat je meteen beschikt over een digitaal prototype, kun je al veel fouten ondervangen in de testfase. Inventor helpt in het tastbaarder maken van ontwerpen en kan ontwikkelkosten verlagen. Ermee kunnen werken levert niet alleen een fikse kostenbesparing op, maar ook een bruikbare nieuwe vaardigheid. Een Inventor training lijkt vaak moeilijker dan hij in werkelijkheid is. Het is juist vooral heel leuk om te doen!

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in de Inventor training voor startende gebruikers. Aan de hand van een Nederlandstalig boek laten we je stap-voor-stap kennismaken met de software en leer je de juiste volgorde van het opbouwen van een model.

MET EEN INVENTOR TRAINING KUN JE VOORUIT!

Bij de Inventor training wordt gebruik gemaakt van duidelijk Nederlandstalig lesmateriaal. Ons cursusmateriaal geeft een overzichtelijke, simpele weergave van hoe te werken met Inventor software. Daarnaast is de aanpak van CADdesign zeer persoonlijk, met oog voor elk individueel niveau en snelheid. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers per training.

Stapsgewijs, duidelijk en snel leer je tijdens de Inventor training volledige 3D onderdelen en samenstellingen te  maken. Hierbij worden de 2D werktekeningen niet vergeten! Ben je al wat meer thuis in Inventor en wil je verbeteren of meer leren op specifieke aspecten. Dan past een Gevorderden Cursus (maatwerk) Inventor beter.

Een middagje sparren of specifiek met een probleem dat je ervaart bij het werken met Inventor aan de slag? Eigenaar en trainer van CADdesign, Harold Weistra, helpt je er graag bij. Stuur hem een berichtje met je uitdaging en om de mogelijkheden te bespreken.

  Neem contact op

  Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

  Wil je een offerte aanvragen voor een groepstraining of maatwerk?

  Loop je tegen een specifiek probleem aan en zoek je een oplossing?

  Neem dan contact met ons op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

  Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

  Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.