skip to Main Content

INVENTOR CURSUS
VOOR BEGINNERS ÉN GEVORDERDEN

Autodesk Inventor

Voor elk niveau engineer een Inventor opleiding

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Ontwerp in 3D jouw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen.

CADdesign heeft voor elk niveau engineer een Inventor cursus. Of je nu beginnende Inventor gebruiker bent of al wat jaartjes meedraait. De cursussen Inventor worden verzorgd door Harold Weistra en zijn team van freelance specialisten en scoren gemiddeld een dikke 9.

Basiscursus Inventor

Deze basiscursus Inventor is het ideale begin om dit parametrisch 3D ontwerppakket te leren kennen. Leer in vier dagen een model van begin af aan goed opzetten. De nadruk van deze training ligt op het modelleren van onderdelen en het maken van kleine samenstellingen.

Bekend onder werktuigbouwkundigen wordt dit programma steeds populairder onder installateurs en bouwbedrijven voor het uitwerken van constructies. Naast modelleren leer je ook een inzichtelijke presentatie in 3D te maken en de montagevolgorde in een exploded view of animatie weer te geven.

Bekijk cursusinfo

Gevorderden cursus (maatwerk)

Werk je al enige tijd met Autodesk Inventor? Grote kans dat je wilt ontdekken hoe je dit programma nog beter kan inzetten voor jouw (toekomstige) werkzaamheden. Een maatwerk gevorderden cursus is hierbij ideaal en voorkomt onnodige tijd- energie of geld verspilling.

Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw vragen, uitdagingen en praktijksituatie waarna we je adviseren we over de voor jou relevante modules. Tijdens de cursus werk je, indien gewenst, met zelf meegebrachte ontwerpen. Zo bepaal je zelf wat je wilt leren en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Bekijk cursusinfo

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier:

Veel gestelde vragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top