Inventor cursus

Inventor cursus

Alle Inventor cursussen

Voor elk niveau engineer een Inventor opleiding

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Ontwerp nu in 3D uw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen.

CADdesign heeft voor elk niveau engineer een Inventor cursus. Of u nu beginnende Inventor gebruiker bent of al wat jaartjes meedraait. De Inventor trainingen worden verzorgd door Roel Govers. Roel is een freelance expert met jarenlange praktijkervaring in verschillende werktuigbouwkundige vakdisciplines.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Basiscursus Inventor


Leer nu als beginnend gebruiker de grondbeginselen van Inventor. Aan de hand van een Nederlandstalig lesboek leert de trainer u het belang van het goed opzetten van uw model. De nadruk van deze training ligt op het modelleren van onderdelen en het maken van kleine samenstellingen.

Hoewel voornamelijk werktuigbouwkundig georiënteerd, gebruiken ook steeds meer installateurs en bouwbedrijven dit programma voor onder andere het uitwerken van constructies. Maak ook voor uw ontwerp een inzichtelijke presentatie in 3D of toon de montagevolgorde in een exploded view animatie.

Basiscursus Inventor

Gevorderden cursus


Als u al enige tijd met Autodesk Inventor werkt, bent u misschien wel benieuwd naar de vele uitgebreide mogelijkheden van dit pakket. Er zijn nog een groot aantal onderwerpen die we kunnen bespreken.

De gevorderden cursus Inventor is modulair opgebouwd. Iedere dag behandelen we 1 module. Zo kunt u zelf bepalen wat u wilt leren en betaald u alleen voor wat u nodig hebt. De deelnemers bepalen mede de inhoud van deze training. Naast de reguliere commando’s die we behandelen is er voldoende ruimte om uw praktijkvragen te behandelen. Neem vooral uw eigen ontwerpen mee.

Gevorderden cursus InventorInventor maatwerk


Werkt u nog met een oude versie van Inventor? Wilt u weten wat er allemaal vernieuwd is in Inventor? In deze updatetraining frissen we uw basiskennis op en leert u de nieuwe functies en features van Inventor. Zo kunt u snel weer aan de slag met de nieuwste software!

Tijdens de updatetraining bespreken we ook wat voor gevolgen de nieuwe versie op uw huidige ontwerpen heeft. Neem dus vooral wat ontwerpen mee die u eerder hebt gemaakt.

Maatwerk Inventor

Inventor opleiding

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Wilt u iets weten over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan u graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u hier: Veel gestelde vragen.