Inventor cursus voor beginners én gevorderden

Voor elk niveau engineer een Inventor opleiding

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Ontwerp in 3D jouw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen.

 

CADdesign heeft voor elk niveau engineer een Inventor cursus. Of je nu beginnende Inventor gebruiker bent of al wat jaartjes meedraait. De cursussen Inventor worden verzorgd door Roel Govers en zijn team van freelance specialisten en scoren gemiddeld een dikke 9.

Basiscursus Inventor

Deze basiscursus Inventor is het ideale begin om dit parametrisch 3D ontwerppakket te leren kennen. Leer in vier dagen een model van begin af aan goed opzetten. De nadruk van deze training ligt op het modelleren van onderdelen en het maken van kleine samenstellingen.

Bekend onder werktuigbouwkundigen wordt dit programma steeds populairder onder installateurs en bouwbedrijven voor het uitwerken van constructies. Naast modelleren leer je ook een inzichtelijke presentatie in 3D te maken en de montagevolgorde in een exploded view of animatie weer te geven.

Gevorderden cursus (maatwerk)

Werk je al enige tijd met Autodesk Inventor? Grote kans dat je wilt ontdekken hoe je dit programma nog beter kan inzetten voor jouw (toekomstige) werkzaamheden. Een maatwerk gevorderden cursus is hierbij ideaal en voorkomt onnodige tijd- energie of geld verspilling.

Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw vragen, uitdagingen en praktijksituatie waarna we je adviseren we over de voor jou relevante modules. Tijdens de cursus werk je, indien gewenst, met zelf meegebrachte ontwerpen. Zo bepaal je zelf wat je wilt leren en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Ik ben tevreden over de cursus, ik had helemaal geen ervaring met Inventor en heb nu de nodige handvaten om met Inventor te kunnen werken. Het is een goede leslocatie en de leraar weet het goed over te brengen.
Adriaan
Engineer

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier:

 

  Neem contact op

  Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

  Wil je een offerte aanvragen voor een groepstraining of maatwerk?

  Loop je tegen een specifiek probleem aan en zoek je een oplossing?

  Neem dan contact met ons op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

  Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

  Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?