skip to Main Content

GEVORDERDEN CURSUS INVENTOR
(MAATWERK)

Per module naar een hoger niveau met de gevorderden cursus Inventor

Werk je al enige tijd met Autodesk Inventor? Grote kans dat je wilt ontdekken hoe je dit programma nog beter kan inzetten voor jouw (toekomstige) werkzaamheden. Een maatwerk gevorderden cursus is hierbij ideaal. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw praktijksituatie en adviseren we over de voor jou relevante modules. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen ontwerpen en vragen. Zo bepaal je zelf wat je wilt leren en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Doordat het een maatwerk cursus betreft, bepaal je als deelnemer(s) dus mede de inhoud van het lesprogramma. Op deze manier leer je niet alleen Inventor efficiënter inzetten, maar voorkom je ook dubbel werk en verspil je geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Neem vooral ook eigen tekeningen en een vragenlijstje mee!

Alle deelnemers ontvangen een Nederlandstalig Inventor boek als naslagwerk en een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Gevorderden cursus Inventor (maatwerk)

Prijs op aanvraag

Deze cursus is op te bouwen vanuit verschillende modules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Modules gevorderden cursus Inventor (in overleg)

Afhankelijk van jouw behoefte en relevant voor jouw werksituatie o.a:

Parametric Part Design

Surface modelling

Tube en Pipe

Voor wie is deze training bedoeld?

De gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus Inventor en bedoeld voor engineers die al met Inventor werken en die hun ontwerpen willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met Inventor is aanbevolen.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Gevorderden maatwerk training op locatie

Een gevorderden cursus op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top