skip to Main Content

GEVORDERDEN CURSUS INVENTOR
(MAATWERK)

Per module naar een hoger niveau met de gevorderden cursus Inventor

Werk je al enige tijd met Autodesk Inventor? Grote kans dat je wilt ontdekken hoe je dit programma nog beter kan inzetten voor jouw (toekomstige) werkzaamheden. Een maatwerk gevorderden cursus is hierbij ideaal. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw praktijksituatie en adviseren we over de voor jou relevante modules. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen ontwerpen en vragen. Zo bepaal je zelf wat je wilt leren en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Doordat het een maatwerk cursus betreft, bepaal je als deelnemer(s) dus mede de inhoud van het lesprogramma. Op deze manier leer je niet alleen Inventor efficiënter inzetten, maar voorkom je ook dubbel werk en verspil je geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Neem vooral ook eigen tekeningen en een vragenlijstje mee!

Alle deelnemers ontvangen een Nederlandstalig Inventor boek als naslagwerk en een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Gevorderden cursus Inventor (maatwerk)

Prijs op aanvraag

Deze cursus is op te bouwen vanuit verschillende modules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Modules gevorderden cursus Inventor (in overleg)

Afhankelijk van jouw behoefte en relevant voor jouw werksituatie o.a:

iLogic

Eindige elementen analyse

Parametric Part Design

Surface modelling

Tube en Pipe

Voor wie is deze training bedoeld?

De gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus Inventor en bedoeld voor engineers die al met Inventor werken en die hun ontwerpen willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met Inventor is aanbevolen.

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Gevorderden maatwerk training op locatie

Een gevorderden cursus op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

WANNEER IS DEZE TRAINING TE VOLGEN?

Planning in overleg.

Advies nodig?

Hoe ziet de optimale gevorderden cursus er voor jou uit? Met welke vaardigheden kun jij jouw (of jouw team haar) werkzaamheden optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Gevorderden cursus
Inventor (maatwerk)

Prijs op aanvraag

Deze cursus is op te bouwen vanuit verschillende modules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken