Gevorderden cursus Inventor

Gevorderden cursus Inventor (maatwerk)


Per module naar een hoger niveau met de gevorderden cursus Inventor

Werkt u al enige tijd met Autodesk Inventor? Grote kans dat u wilt ontdekken hoe u dit programma nog beter kan inzetten voor uw (toekomstige) werkzaamheden. Een maatwerk gevorden cursus is hierbij ideaal.
Voor het samenstellen van de cursus bespreken we uw praktijksituatie en adviseren we over de voor uw relevante modules. Naast een algemeen deel duiken we verder in uw praktijksituatie, meegenomen ontwerpen en vragen. Zo bepaalt u zelf wat u wilt leren en betaald u alleen voor wat u nodig hebt.

Modules gevorderden cursus Inventor (in overleg)

Skelet modelling

Sheet metal

Frame generator

Inventor publisher

Inventor cable and harness

iLogic

Eindige elementen analyse (FEA / Dynamics)

Parametric Part Design

Surface modelling

Tube en Pipe

Voor wie is deze training bedoeld?

De gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus en bedoeld voor engineers die al met Inventor werken, en hun ontwerpen willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met Inventor is aanbevolen.

Gevorderden maatwerk training op locatie

Wilt u de gevorderden cursus bij u op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1 op 1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessyteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Advies bij het samenstellen van uw gevorderden Inventor cursus?

Hoe ziet de optimale gevorderden cursu er voor u uit? Met welke vaardigheden kunt u uw werkzaamheden in optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Samen met u bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Gevorderden cursus Inventor

Op aanvraag

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer