Altijd op jou toegespitst

Gevorderden cursus AutoCAD

Als je dit eerder had geweten…

In deze maatwerk gevorderden cursus AutoCAD leer je de handelingen en commando’s die voor jouw werkzaamheden belangrijk zijn. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen. Leer AutoCAD efficiënter inzetten, voorkom dubbel werk en verspil geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Het meest gehoorde commentaar in deze training: “Als ik dat eerder had geweten!” Na deze training ga je gegarandeerd met vernieuwde energie en productiviteitswinst weer aan het werk.

 

Doordat het een maatwerk cursus betreft, bepaal jij als deelnemer(s) mede de inhoud van het lesprogramma. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we samen eerst jouw praktijksituatie en adviseer ik over de voor jou meest relevante lesonderdelen.

Your place or mine?

Ik geloof niet in een algemene gevorderdencursus. In mijn ogen dient iedere vraag voor gevorderden maatwerk te zijn. Toegespitst op jouw kennisniveau er vooral op jouw manier van werken. Of die van je collega’s. Want of je nu alleen komt of met 6 personen tegelijk, ik help jullie graag verder.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail dan geheel vrijblijvend 2 of 3 tekeningen of modellen waar je trots op bent. Dus bij voorkeur iets dat jij helemaal from scratch zelf hebt opgezet. Niet iets wat jij in andermans tekening hebt ingetekend. Ik beoordeel jouw werk en zal je eerlijke feedback geven: of je hebt het gewoon goed gedaan, of ik zie verbeterpunten.

Heb je niets om trots op te zijn? Geef dan eens aan waarom dat is. En vertel vooral wat jij vindt dat er moet gebeuren zodat je er wel trots op kunt zijn.

In alle gevallen zal ik je eerlijk aangeven of ik daar naar mijn gevoel nog iets aan kan bijdragen, en aan de hand daarvan een voorstel voor een training doen. Bij jou op kantoor met jouw spullen, of rustig en afgezonderd in mijn trainingscentrum in Woerden. Jij mag kiezen.

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor me open gegaan!
Ron
Constructie specialist
Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!
Brigit
Medewerker mechanisatie
Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.
Rob
Eigenaar handelsonderneming
Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.
Marcel
Elektrotechnicus