Gevorderden cursus AutoCAD

Altijd maatwerk

Als je dit eerder had geweten…

In deze maatwerk gevorderden cursus AutoCAD leer je de handelingen en commando’s die voor jouw werkzaamheden belangrijk zijn. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen. Leer AutoCAD efficiënter inzetten, voorkom dubbel werk en verspil geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Het meest gehoorde commentaar in deze training: “Als ik dat eerder had geweten!” Na deze training ga je gegarandeerd met vernieuwde energie en productiviteitswinst weer aan het werk.

 

Doordat het een maatwerk cursus betreft, bepaal jij als deelnemer(s) mede de inhoud van het lesprogramma. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw praktijksituatie en adviseren we over de voor jou relevante lesonderdelen.

Your place or mine?

Wij geloven niet in een algemene gevorderdencursus voor welke van onze producten dan ook. In onze ogen dient iedere vraag voor gevorderden maatwerk te zijn. Toegespitst op jouw kennisniveau er vooral op jouw manier van werken. Of die van je collega’s. Want of je nu alleen komt of met 6 personen tegelijk, we helpen jullie graag verder.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Mail dan geheel vrijblijvend 2 of 3 tekeningen of modellen waar je trots op bent. Dus bij voorkeur iets dat jij helemaal from scratch zelf hebt opgezet. Niet iets wat jij in andermans tekening hebt ingetekend. Wij beoordelen jouw werk en zullen je eerlijke feedback geven: of je hebt het gewoon goed gedaan, of we zien verbeterpunten.

Heb je niets om trots op te zijn? Geef dan eens aan waarom dat is. En vertel vooral wat jij vindt dat er moet gebeuren zodat je er wel trots op kunt zijn.

In alle gevallen zullen we eerlijk aangeven of wij daar naar ons gevoel nog iets aan kunnen bijdragen en aan de hand daarvan een voorstel voor een training doen. Bij jou op kantoor met jouw spullen, of rustig en afgezonderd in ons trainingscentrum. Jij mag kiezen.

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor me open gegaan!
Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle
Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!
Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda
Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.
Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel
Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.
Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

    Neem contact op

    Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

    Neem dan contact op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

    Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

    Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?