Gevorderden cursus AutoCAD

Gevorderden cursus AutoCAD (maatwerk)


Optimliseer uw tekenvaardigheden met de maatwerk gevorderden cursus AutoCAD

In deze maatwerk gevorderden cursus AutoCAD leert u de handelingen en commando’s die voor uw werk belangrijk zijn. Naast een algemeen deel duiken we verder in uw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen. Leer AutoCAD efficiënter inzetten, voorkom dubbel werk en verspil geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor u) onnodige skills. Het meest gehoorde commentaar in deze training: “Als ik dat eerder had geweten!” Na deze training gaat u gegarandeerd met vernieuwde energie en productiviteitswinst weer aan het werk.

Doordat het een maatwerk cusus betreft, bepaalt u als deelnemer(s) mede de inhoud van het lesprogramma. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we uw praktijksituatie en adviseren we over de voor uw relevante lesonderdelen. Neem vooral ook tekeningen en een vragenlijstje mee! U ontvangt een Nederlandstalig AutoCAD boek als naslagwerk en een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud maatwerk gevorderden cursus AutoCAD (in overleg)

Handelingen en commando’s relevant voor uw werksituatie o.a:

Verdieping van de basale teken- en bewerkingscommando’s

Schakel snel tussen verschillende laaginstellingen

Pas teksten, maatlijnen en leaders aan de afdrukschaal aan

Koppel andere tekeningen aan uw tekening

Gebruik pdf’s of afbeeldingen als referentie

Maak blokken van uw veelgebruikte onderdelen

Plaats deze blokken in een overzichtelijke bibliotheek

Voeg attributen toe aan uw blokken

Dynamische blokken

Lees deze attributen uit in een tabel of Excel blad

 Optimaliseer uw tekeningsjabloon

Leer werken met lay-outs en printerinstellingen

Druk meerdere tekeningen in een handeling af

Verstuur uw tekeningen in een zip-bestand

Wanneer is deze training te volgen?

Planning in overleg.

Gevorderden maatwerk training op locatie

Wilt u de gevorderden cursus bij u op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1 op 1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessyteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Voor wie is deze training bedoeld?

De maatwerk gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus en bedoeld voor tekenaars die al met AutoCAD werken, en hun tekenvaardigheden willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen.

CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Silver Autodesk Certified Instructor en behoort hiermee tot de Europese top. Ook u ontvangt aan het eind van de training een officieel certificaat van deelname! De gevorderden training is een mooie opmaat naar het behalen van uw persoonlijke AutoCAD Certified Professional certificering.

Advies bij het samenstellen van uw gevorderden AutoCAD cursus?

Hoe ziet de optimale gevorderden cursus er voor u uit? Met welke vaardigheden kunt u uw werkzaamheden in optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Samen met u bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en invulling van andere wensen.

Gevorderden cursus

Op aanvraag

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer