skip to Main Content

GEVORDERDEN CURSUS AUTOCAD
(MAATWERK)

Expert in jouw werk met de maatwerk gevorderden cursus AutoCAD

In deze maatwerk gevorderden cursus AutoCAD leer je de handelingen en commando’s die voor jouw werk belangrijk zijn. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen. Leer AutoCAD efficiënter inzetten, voorkom dubbel werk en verspil geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills. Het meest gehoorde commentaar in deze training: “Als ik dat eerder had geweten!” Na deze training ga je gegarandeerd met vernieuwde energie en productiviteitswinst weer aan het werk.

Doordat het een maatwerk cursus betreft, bepaal je als deelnemer(s) mede de inhoud van het lesprogramma. Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw praktijksituatie en adviseren we over de voor jou relevante lesonderdelen. Neem vooral ook tekeningen en een vragenlijstje mee! Alle deelnemers ontvangen een Nederlandstalig AutoCAD boek als naslagwerk en een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Gevorderden cursus AutoCAD

Prijs op aanvraag.

Deze cursus is op te bouwen vanuit verschillende modules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Inhoud maatwerk cursus AutoCAD (in overleg)

Handelingen en commando’s relevant voor jouw werksituatie o.a:

Beheer verschillende laaginstellingen

Koppel andere tekeningen aan jouw tekening

Maak blokken van veelgebruikte onderdelen

Plaats deze blokken in een nette bibliotheek

Voeg attributen toe aan jouw blokken

Dynamische blokken maken en configureren

Lees deze attributen uit in een tabel of Excel

Voor wie is deze training bedoeld?

De maatwerk gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus en bedoeld voor tekenaars die al met AutoCAD werken en hun tekenvaardigheden willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen.

CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Deelnemers ontvangen aan het eind van de training een officieel certificaat van deelname! De gevorderden training is een mooie opmaat naar het behalen van de persoonlijke AutoCAD Certified Professional certificering.

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Deze training op locatie

De gevorderden cursus op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1-op-1 of in een groep tot max. 8 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Wanneer is deze training te volgen?

Planning in overleg.

Advies nodig?

Hoe ziet de optimale gevorderden cursus er voor jou uit? Met welke vaardigheden kun jij jouw (of jouw team haar) werkzaamheden verbeteren? Neem contact op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, -duur en invulling van andere wensen.

Gevorderden cursus AutoCAD

Prijs op aanvraag.

Deze cursus is op te bouwen vanuit verschillende modules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top