Fusion 360

Autodesk Fusion 360, het nieuwe 3D CAD gereedschap!


Ontdek Fusion 360 van Autodesk

Ben je bezig met vormgeving, productontwikkeling, ontwerpen, engineering en simulatie, 3D printen, CAD/CAM in de breedste zin van het woord en samenwerking via de Cloud? Ben je je er dan ook van bewust dat de markt en ontwikkelingen de afgelopen jaren zijn veranderd?

De maakindustrie maakt momenteel wereldwijd radicale veranderingen mee. De manier waarop producten worden ontworpen, gemaakt en gebruikt veranderd steeds sneller. Iedere industrie die wij kennen maakt deze veranderingen mee; zowel in de bouw en constructie, bij ontwerp en engineering als in de productie en installatie. Niemand ontkomt aan de drang van vernieuwing. Zie je dit als een probleem? In mijn ogen biedt deze verandering nieuwe kansen. En met de juiste kennis en vaardigheden, die je bij CADdesign CAD training leert, is het ook jouw kans! Fusion 360 is een compleet nieuw Product Innovatie Platform.

Hebben we eerder dit soort veranderingen gezien?
De jaren 80 van de vorige eeuw waren het tijdperk van documentatie. Met behulp van AutoCAD werd het mogelijk technische 2D tekeningen met behulp van de computer te maken.

Het begin van de 21e eeuw leidde het tijdperk van optimalisatie in. Met behulp van 3D modellen werd het steeds eenvoudiger simulatie en analyse in het ontwerpproces te integreren. In Inventor kan worden gesimuleerd hoe een ontwerp in werkelijkheid gaat werken en kunnen aanpassingen worden doorgevoerd voor het eerste prototype wordt gebouwd.

Nu en in de toekomst leven we in het tijdperk van verbinding. Nieuwe in de Cloud werkende diensten die een compleet nieuw ontwerp-ecosysteem bieden, maken het mogelijk om met ongekende computerrekenkracht processen te ondersteunen, en mensen en dingen te verbinden.

 

Hoe ziet de toekomst er dan uit?
Samensmelten. Integreren. Verbinden. Het is nu al zichtbaar in alle takken van industrie. Ben je een zelfstandig ondernemer of maak je deel uit van een grote organisatie? Het maakt niet meer uit. De huidige technologie geeft startups dezelfde kansen als grote zakelijke reuzen.

De toekomst van de maakindustrie begint hier en nu.
En nu is ook het gereedschap dat je daarvoor gebruikt klaar voor de toekomst: ontdek Fusion 360 van marktleider Autodesk. 3D CAD opnieuw uitgevonden. Niet langer verschillende programma’s gebruiken om je werkzaamheden uit te voeren maar 1 product. In Autodesk Fusion 360 vind je alle tools gecombineerd tot 1 gereedschapskist. En als klap op de vuurpijl kun je Fusion 360 gebruiken waar je maar wilt: op Windows PC, op Apple OS, mobiele telefoon of tablet. Ben je connected? Fusion 360 volgt waar je gaat.

Moet je je deze nieuwe manier van werken dan helemaal alleen eigen maken? CADdesign CAD trainingen kan je helpen om jou of jouw bedrijf voor te bereiden en te groeien in dit nieuwe veranderende tijdperk. Maak gebruik van de kracht van de nieuwste productietechnieken; 3D-vormgeven en ontwerpen, analyseren en simuleren, samenwerken in de Cloud, CNC, CAM, 3D printen… alles in een compleet nieuw en innovatief productieplatform.


Autodesk Fusion 360 zien is gelovenInteressant? Neem dan contact op met CADdesign want ook CADdesign CAD trainingen is volop bezig Autodesk Fusion 360 op te nemen in het trainingsaanbod. De eerste webinars en workshops zijn gegeven, en in februari 2017 volgen de reguliere producttrainingen. Vul het contactformulier hiernaast in en ik stuur je een offerte voor de volgende basiscursus Fusion 360.

Interesse in Autodesk Fusion 360?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Officieel gecertificeerd

Autodesk Trainer

Officieel Autodesk

Certificaat

Maatwerk trainingen mogelijk

Breed aanbod trainingen

Training op locatie mogelijk

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijk gerichte voorbeelden