skip to Main Content

FUSION 360 VERVOLG TRAINING

Verdiep je Fusion 360 kennis

Heb je al een Fusion workshop bezocht, zelf wat geëxperimenteerd of de kennismakingscursus gevolgd? Dan heb je al een beetje ervaren wat Fusion kan. Tijd om een stapje verder te gaan! Met de Fusion 360 vervolgtraining verdiep je jouw kennis en vaardigheden nog verder. Plus, je werk wordt er ook weer een stuk leuker en eenvoudiger van.

Maak je ontwerp inzichtelijk in 3D samenstelling, presenteer het in een 2D werktekening of in een exploded view. Je model nog tastbaarder maken? Leer hoe je een prototype maakt voor een een 3D printer. Wil je eenvoudig doorsnedes en details creëren? Ook dat leer je in deze vervolgcursus Fusion.

Fusion 360 biedt engineers nog eenvoudiger te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp en productsimulatie. Bijkomend voordeel is dat je daarbij niet meer afhankelijk bent van een platform. Je werkt én deelt waar gewenst jouw ontwerpen, ideeën en projecten eenvoudig vanuit de cloud met jouw team of je klanten. Hiervoor heb je een A360 account nodig dat je overigens kosteloos kunt aanmaken.

Voorkom onnodige productiefouten, verlaag je ontwikkelkosten en help jouw ideeën beter verkopen door het optimaal inzetten van dit programma.

De twee cursusdagen zijn bewust over meerdere weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen.

Let erop dat deze vervolgcursus gelijk is aan de laatste twee dagen van de basiscursus Fusion.

Fusion 360
vervolg training

€ 590,- excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Overige Cursusdata

Inhoud cursus Fusion 360 vervolg

Doorsnedes en details creëren

Maak exploded views of presentaties

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze tweedaagse Fusion vervolg training is bedoeld voor een ieder die al eens met Fusion 360 werkte, maar de mogelijkheden verder wil gaan benutten. We gaan dieper op de commando’s en achterliggende gedachten in en breiden de ideale gereedschapskist voor jouw werk verder uit.

Let op: Deze cursus is gelijk aan de laatste twee dagen van de volledige basiscursus.

Wil je de vervolgcursus net iets anders invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de maatwerk mogelijkheden!

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Training op locatie

Deze training liever op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Deze training kan bovendien zowel 1-op-1 plaatsvinden als in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie en/of maat is dat CADdesign de cursus specifiek op jouw en jouw team haar wensen en producten afstemt. Zo sluit de opbouw en inhoud naadloos aan op jouw dagelijkse behoeften.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Wanneer is de volgende training?

Bel of mail voor actuele planning!

Fusion 360
vervolg training

€ 590,- excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken