skip to Main Content

FUSION 360 VERVOLG TRAINING

Verdiep je Fusion 360 kennis

Heb je al een Fusion workshop bezocht, zelf wat geëxperimenteerd of de kennismakingscursus gevolgd? Dan heb je al een beetje ervaren wat Fusion kan. Tijd om een stapje verder te gaan! Met de Fusion 360 vervolgtraining verdiep je jouw kennis en vaardigheden nog verder. Plus, je werk wordt er ook weer een stuk leuker en eenvoudiger van.

Maak je ontwerp inzichtelijk in 3D samenstelling, presenteer het in een 2D werktekening of in een exploded view. Je model nog tastbaarder maken? Leer hoe je een prototype maakt voor een een 3D printer. Wil je eenvoudig doorsnedes en details creëren? Ook dat leer je in deze vervolgcursus Fusion.

Fusion 360 biedt engineers nog eenvoudiger te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp en productsimulatie. Bijkomend voordeel is dat je daarbij niet meer afhankelijk bent van een platform. Je werkt én deelt waar gewenst jouw ontwerpen, ideeën en projecten eenvoudig vanuit de cloud met jouw team of je klanten. Hiervoor heb je een A360 account nodig dat je overigens kosteloos kunt aanmaken.

Voorkom onnodige productiefouten, verlaag je ontwikkelkosten en help jouw ideeën beter verkopen door het optimaal inzetten van dit programma.

De twee cursusdagen zijn bewust over meerdere weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen.

Let erop dat deze vervolgcursus gelijk is aan de laatste twee dagen van de basiscursus Fusion.

Fusion 360
vervolg training

Prijs op aanvraag.

Belangstelling voor een korte vervolgtraining voor Fusion 360? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

 

Offerte aanvragen

Inhoud cursus Fusion 360 vervolg

Doorsnedes en details creëren

Maak exploded views of presentaties

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze tweedaagse Fusion vervolg training is bedoeld voor een ieder die al eens met Fusion 360 werkte, maar de mogelijkheden verder wil gaan benutten. We gaan dieper op de commando’s en achterliggende gedachten in en breiden de ideale gereedschapskist voor jouw werk verder uit.

Let op: Deze cursus is gelijk aan de laatste twee dagen van de volledige basiscursus.

Wil je de vervolgcursus net iets anders invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de maatwerk mogelijkheden!

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Training op locatie

Deze training liever op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Deze training kan bovendien zowel 1-op-1 plaatsvinden als in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie en/of maat is dat CADdesign de cursus specifiek op jouw en jouw team haar wensen en producten afstemt. Zo sluit de opbouw en inhoud naadloos aan op jouw dagelijkse behoeften.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top