Fusion 360 Vervolgtraining

Fusion 360 vervolg training


Verdiep uw Fusion 360 kennis

Heeft u al een Fusion workshop bezocht, zelf wat geëxperimenteerd of de kennismakingscursus gevolgd? Misschien is dit dan een mooi moment om een stapje verder te gaan. Met de Fusion 360 vervolgtraining verdiept u uw kennis en vaardigheden.

Maak uw ontwerp inzichtelijk in 3D samenstelling, presenteer het in een 2D werktekening of exploded view. En met hetzelfde gemak stuurt u het model naar een 3D printer voor het maken van een prototype. Fusion 360 biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp en productsimulatie. Ontwerp nu uw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen.

Inhoud Fusion 360 vervolg

Vorm en maat parametrisch vastleggen

3D Modelleren aan de hand van een ontwerpschets of foto

2D werktekeningen afleiden van het 3D model

Eenvoudig doorsnedes en details creëren

Maak exploded views of presentaties voor montage

Training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze tweedaagse vervolg training is bedoeld voor een ieder die al eens met Fusion 360 heeft gewerkt maar verdere onderbouwing zoekt. We gaan dieper op de commando’s en achterliggende gedachten in en breiden uw gereedschapskist verder uit. Deze cursus is gelijk aan de laatste twee dagen van de volledige basiscursus.

Fusion 360 Vervolg

€ 590,- excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Wanneer is de volgende training?

Neem dag 3 en dag 4 van de basiscursus Fusion.

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer