skip to Main Content

AUTODESK FUSION 360 SOFTWARE, HET NIEUWE 3D CAD GEREEDSCHAP!

Ontdek Fusion 360 software van Autodesk

Ben je bezig met vormgeving, productontwikkeling, ontwerpen, engineering en simulatie, 3D printen en CAD/CAM in de breedste zin van het woord? Wil je samenwerking via de Cloud? Fusion 360, een compleet nieuw Product Innovatie Platform, biedt jou hierin volop kansen.

De markt is aan het veranderen

De maakindustrie maakt momenteel wereldwijd radicale veranderingen mee. De manier waarop producten worden ontworpen, gemaakt en gebruikt, verandert steeds sneller. Iedere industrie die wij kennen maakt deze veranderingen mee; zowel in de bouw en constructie, bij ontwerp en engineering als in de productie en installatie.

Hebben we eerder dit soort veranderingen gezien?

De jaren 80 van de vorige eeuw waren het tijdperk van documentatie. Met behulp van AutoCAD werd het mogelijk technische 2D tekeningen met behulp van de computer te maken.

Het begin van de 21e eeuw leidde het tijdperk van optimalisatie in. Met behulp van 3D modellen werd het steeds eenvoudiger simulatie en analyse in het ontwerpproces te integreren. In Inventor kan worden gesimuleerd hoe een ontwerp in werkelijkheid gaat werken en kunnen aanpassingen worden doorgevoerd voor het eerste prototype wordt gebouwd.

Nu en in de toekomst leven we in het tijdperk van verbinding. Nieuwe in de Cloud werkende diensten die een compleet nieuw ontwerp-ecosysteem bieden, maken het mogelijk om met ongekende computerrekenkracht processen te ondersteunen, en mensen en dingen te verbinden.

home-aatc

Hoe ziet de toekomst er dan uit?

Samensmelten. Integreren. Verbinden. Het is nu al zichtbaar in alle takken van industrie. Ben je een zelfstandig ondernemer of maak je deel uit van een grote organisatie? Het maakt niet meer uit. De huidige technologie geeft startups dezelfde kansen als grote zakelijke reuzen.

De toekomst van de maakindustrie begint hier en nu.

Het gereedschap dat je daarvoor gebruikt is klaar voor de toekomst: ontdek Fusion 360 software van marktleider Autodesk. 3D CAD, maar dan opnieuw uitgevonden. Niet langer hoef je verschillende programma’s te gebruiken om je werkzaamheden uit te voeren. Alles zit in dit ene product. In Autodesk Fusion 360 vind je alle tools gecombineerd tot 1 gereedschapskist. En als klap op de vuurpijl kun je Fusion 360 gebruiken waar je maar wilt: op Windows PC, op Apple OS, mobiele telefoon of tablet. Ben je connected? Fusion 360 volgt waar je gaat.

CADdesign helpt je om jou of jouw bedrijf voor te bereiden en te groeien in dit nieuwe veranderende tijdperk. Maak gebruik van de kracht van de nieuwste productietechnieken die jou tijdswinst en bovendien extra plezier in je werk kunnen opleveren. 3D-vormgeven en ontwerpen, analyseren en simuleren, samenwerken in de Cloud, CNC, CAM of 3D printen? In slechts een paar dagen leer jij ermee te werken en de technologie optimaal te benutten.

Toekomst maakindustrie Fusion 360

Autodesk Fusion 360 software, zien is geloven

Waar kan je starten? Bekijk ons aanbod Fusion trainingen voor een kennismakingscursus Fusion of een basis cursus. Werk je al een tijdje met Fusion? Bekijk dan de vervolgcursus Fusion. Weten of Fusion interessant is voor jouw werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken