Kennismaken met Fusion 360

Kennismaken met Fusion 360


In 2 dagen kennismaken met Fusion 360

Als nieuwe gebruiker maakt u in deze tweedaagse snel-aan-de-slag training kennis met Fusion 360. Productiemethoden zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo ook het gereedschap. Fusion 360 is nieuw en anders dan de meeste 3D CAD programma’s.

Met Fusion 360 heeft Autodesk een nieuw sterk 3D ontwerpprogramma op de markt gebracht. U hoeft niet langer verschillende tools te gebruiken als u dit pakket onder de knie hebt. Nog nooit was een programma zo uitgebreid en zo compleet. En niet alleen de functionaliteit is ongekend, u bent ook niet langer gebonden aan uw PC of besturingssysteem. Fusion 360 werkt zowel op Microsoft pc’s als op op Apple, heeft viewers op mobiele apparaten en tablets, en werkt binnenkort zelfs via uw internetbrowser. Fusion 360 draait namelijk volledig in de Cloud.

In deze cursus maakt u kennis met de twee meest gebruikte ontwerpmethoden die Fusion biedt. U leert een stukje parametrisch modelleren en vrije vorm modelleren. We besteden aandacht aan visualiseren en natuurlijk ook aan samenwerken in de Cloud.

Inhoud Fusion kennismaking

Vind uw weg in Fusion 360

Bekijk het model vanuit alle standpunten

Ruwe vorm schetsen

Extrudeer, draai en bewerk uw onderdelen

Plaats snel gaten inclusief schroefdraad

Free Form Modeling

3D Modelleren aan de hand van een ontwerpschets of foto

Materialen toekennen en fotorealistisch renderen

Voor wie is deze training bedoeld?

De kennismakingscursus Fusion 360 is bedoeld voor designers, vormgevers en engineers die al ervaring hebben met andere 2D of 3D CAD-pakketten, of  voor geïnteresseerden die gewoon eens willen proeven van de mogelijkheden die Fusion 360 biedt. We gaan niet heel diep op de gebruikte technieken of achterliggende theorie in maar verkennen wel de belangrijkste basishandelingen. Het helpt als u “handig met de computer bent”.

Wilt u wel meer achtergronden weten of gerichter op de materie ingaan? Wellicht is de vierdaagse basiscursus Fusion 360 dan iets voor u!

Training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Fusion 360 snel aan de slag

€ 590,- excl. BTW

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Wanneer is de volgende training?

Neem dag 1 en dag 2 van de basiscursus Fusion.

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer