skip to Main Content

FUSION 360 CURSUS EN WORKSHOP

Autodesk Fusion

Kennismaken met Fusion 360 of direct een cursus volgen?

Ben je bezig met vormgeving, productontwikkeling, ontwerpen, engineering en simulatie, 3D printen, CAD/CAM in de breedste zin van het woord. En wil je samenwerking via de Cloud?  Fusion 360, een compleet nieuw Product Innovatie Platform biedt jou hierin volop kansen! CADdesign biedt je verschillende cursussen om er snel en efficiënt gebruik van te maken.

De markt is aan het veranderen
De maakindustrie maakt momenteel wereldwijd radicale veranderingen mee. De manier waarop producten worden ontworpen, gemaakt en gebruikt, verandert steeds sneller. Iedere industrie die wij kennen maakt deze veranderingen mee; zowel in de bouw en constructie, bij ontwerp en engineering als in de productie en installatie.

De toekomst van de maakindustrie gaat verder met Fusion
Ontdek Fusion 360 van marktleider Autodesk. 3D CAD, maar dan opnieuw uitgevonden. Niet langer hoef je verschillende programma’s te gebruiken om je werkzaamheden uit te voeren. Alles zit in dit ene product. In Autodesk Fusion 360 vind je alle tools gecombineerd tot 1 gereedschapskist.

CADdesign helpt je om jou of jouw bedrijf voor te bereiden en te groeien in dit nieuwe veranderende tijdperk.

Fusion
kennismaking

Als nieuwe gebruiker maak je in deze tweedaagse cursus kennis met Fusion 360. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D modelleren en vormgeven en wilt enkele handvatten waarmee je alvast kunt beginnen.

In deze cursus maak je kennis met de gebruikersinterface en de twee meest gebruikte ontwerpmethoden die Fusion 360 biedt. Je leert een stukje parametrisch modelleren en vrije vorm modelleren. We besteden aandacht aan visualiseren en natuurlijk ook aan samenwerken in de Cloud. We gaan niet heel diep in op de materie gezien het een kennismaking is.

Deze cursus is gelijk aan de eerste twee dagen van de vierdaagse basiscursus.

Bekijk cursusinfo

Basiscursus
Fusion

Als beginnend gebruiker leer je in vier dagen de basis van Fusion 360. Aan de hand van oefeningen ontdek je zelf hoe het 3D gereedschap van de toekomst werkt. Ontwerp jouw product vanaf de eerste schets.

In deze basiscursus leer je belangrijke vaardigheden en handelingen die je nodig hebt om direct productief te zijn. Je gaat aan de slag met het volledige ontwerpproces; van het vervaardigen van onderdelen tot samenstelling en het maken van werktekeningen en visualisaties. Ervaring met CAD is niet nodig, maar je bent wel handig met de computer. Je hebt een duidelijk beeld van wat je wilt ontwerpen.

Deze basiscursus is de combinatie van de kennismaking en vervolg training.

Bekijk cursusinfo

Fusion
vervolg

Heb je de Fusion kennismaking doorlopen en ben je enthousiast geworden over de vele mogelijkheden van Fusion? Wil je nog meer leren van dit programma? Dan is de Fusion vervolgtraining geschikt voor jou.

In deze training gaan we dieper in op de achterliggende theorie van parametrisch modelleren en constraints. Je leert meer commando’s kennen en toepassen. We maken niet alleen losse onderdelen maar ook samenstellingen. Er is zelfs tijd voor exploded views en animaties. Aansluitend plaatsen we deze op een 2D werktekeningen met alle aanzichten en doorsneden en zetten we hier tekst en maten bij.

Deze cursus is gelijk aan de laatste twee dagen van de volledige basiscursus.

Bekijk cursusinfo

Fusion
workshops

Wil je gewoon eens zien wat er met Fusion 360 mogelijk is? Even een dag brainstormen met jouw tekenaars of ontwerpers om te beoordelen of Fusion 360 iets is voor jou en je bedrijf?

Er is nog zoveel meer mogelijk met Fusion 360 dat niet in een standaardtraining past. Graag komt CADdesign oprichter en Fusion expert Harold Weistra bij je langs om eens te praten over de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van jullie eigen producten en voorbeelden maken we een korte workshop om jou (en je bedrijf) de vele mogelijkheden van Fusion te laten proeven. Ook voor scholen!

Breng je eigen mobiele apparatuur, laptops, tablets en smartphones mee en wij zorgen voor de inhoud.

Op aanvraag

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier:

Veel gestelde vragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top