Fusion 360 Basiscursus

Basiscursus Fusion 360


In 4 dagen productief met de basiscursus Fusion 360

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met Fusion 360. Productiemethoden zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo ook het gereedschap. Fusion 360 is een nieuw Product Innovatie Platform, en anders dan de meeste 3D CAD-programma’s.

Met Fusion 360 heeft Autodesk een nieuw sterk 3D ontwerpprogramma op de markt gebracht. U hoeft niet langer verschillende tools te gebruiken als u dit pakket onder de knie hebt. Nog nooit was een programma zo uitgebreid en zo compleet. En niet alleen de functionaliteit is ongekend, u bent ook niet langer gebonden aan uw pc of besturingssysteem. Fusion 360 werkt op Microsoft pc’s, op Apple, heeft viewers voor mobiele telefoons en tablets, en binnenkort werkt het zelfs via uw internetbrowser. Fusion 360 draait namelijk volledig in de Cloud.

In deze basiscursus leert u de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt om direct productief te zijn. U gaat aan de slag met het volledige productontwerpproces; van het vervaardigen van onderdelen tot samenstelling en het maken van werktekeningen en visualisaties. We besteden aandacht aan parametrisch ontwerpen en free form modeling, en maken visualisaties en exploded views. Uiteraard kunt u nog steeds een 2D tekening maken om de werkplaats te bedienen. Stuurt u liever direct de 3D-printer aan? Ook dat is geen probleem voor Fusion 360.

Inhoud Basiscursus Fusion 360

Vind uw weg in Fusion 360

Bekijk het model vanuit alle standpunten

Ruwe vorm schetsen

Vorm en maat parametrisch vastleggen

Extrudeer, draai en bewerk uw onderdelen

Plaats snel gaten inclusief schroefdraad

Onderdelen samenstellen

Vrije vorm modelleren

3D Modelleren aan de hand van een ontwerpschets of foto

Materialen toekennen en fotorealistisch renderen

2D werktekeningen afleiden van het 3D model

Eenvoudig doorsnedes en details creëren

Maak exploded views of presentaties voor montage

Voor wie is deze training bedoeld?

De basiscursus Fusion 360 is bedoeld voor designers, vormgevers en engineers die hun product of idee in 3D willen verbeelden. Ervaring met CAD is niet nodig maar u bent wel handig met de computer. U hebt een duidelijk beeld van wat u wilt ontwerpen of hoe uw product in elkaar zit.

Training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Basiscursus Fusion 360

€ 1080,- excl. BTW
20% korting in mei en juni!

4 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Wanneer is de volgende training?

6, 13, 20 juni en 4 juli

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer