skip to Main Content

START NU MET EEN CURSUS CAD TEKENEN!

Grijp je kans om een cursus CAD tekenen te volgen!

Leerzaam, handig, leuk en ook nog een mogelijke kostenbesparing. Tekenen met CAD was nog nooit zo populair. Steeds meer mensen komen erachter dat een cursus CAD tekenen lang niet zo moeilijk is als verwacht. In vier dagen kan nu ook jij jezelf klaarstomen om te kunnen CAD tekenen! 

Onze basiscursus CAD tekenen is specifiek bedoeld voor nieuwe gebruikers. Met vijftien jaar ervaring op zak kunnen we je uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker. Voor deze ervaren gebruiker hebben we ook twee goede en leerzame trainingen. Lees er hier meer over.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

De cursus CAD tekenen volg je bij Harold Weistra!

Harold Weistra, oprichter van CADdesign, trainde inmiddels meer dan duizend cursisten op AutoCAD gebied. Binnen CADdesign ontwikkelde hij alle cursussen en hij is de auteur van “Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT”. De cursus CAD tekenen bij CADdesign is van topniveau en ook nog eens betaalbaar. Op de eerste dag van de basiscursus ontvang je van jouw trainer het lesboek, dat inmiddels al ruim 25.000 keer is verkocht.

Het boek is dus onderdeel van het lesmateriaal en het sluit naadloos aan op de cursus CAD tekenen. Het geeft op een overzichtelijke, simpele manier weer hoe je met de software om moet gaan. In duidelijke stappen leer je tijdens de cursus CAD tekenen al snel volledige tekeningen maken. Behalve eenvoudig is het ook nog eens heel leuk om te doen. Lees de ervaringen van anderen hier.

Waarom wachten met een cursus CAD tekenen?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken