Cursus CAD tekenen

Start nu met een cursus CAD tekenen!


Grijp nu uw kans om een cursus CAD tekenen te volgen!

Leerzaam, handig, leuk en ook nog een mogelijke kostenbesparing. Waarom u deze cursus ook volgt, een cursus CAD tekenen levert u in elk geval een inspirerende en zeer bruikbare nieuwe vaardigheid op. Een cursus CAD tekenen is vaak lang niet zo moeilijk als u misschien verwacht. In vier dagen stomen wij u klaar om te kunnen CAD tekenen! 

Onze basiscursus CAD tekenen is specifiek bedoeld voor nieuwe gebruikers. Met vijftien jaar ervaring op zak kunnen we u uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker. Voor deze ervaren gebruiken hebben we ook twee goede en leerzame trainingen. Lees er hier meer over.


Cursus CAD tekenen

De cursus CAD tekenen wordt gegeven door Harold Weistra!

Harold Weistra heeft inmiddels honderden cursisten getraind op AutoCAD gebied en is de auteur van “Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT”. De cursus CAD tekenen bij CADdesign is dus van topniveau en ook nog eens betaalbaar. Op de eerste dag van uw basiscursus ontvangt u van uw trainer het lesboek, dat inmiddels al ruim 21.000 keer is verkocht.

Het boek is dus onderdeel van het lesmateriaal en het sluit naadloos aan op uw cursus CAD tekenen en het geeft op een overzichtelijke, simpele manier weer hoe u met de software om moet gaan. In duidelijke stappen leert u tijdens de cursus CAD tekenen al snel volledige tekeningen maken. Behalve eenvoudig is het ook nog eens heel leuk om te doen. Lees de ervaringen hier.

Dus waarom wachten met een cursus CAD tekenen? Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.