skip to Main Content

TIJD VOOR EEN CURSUS AUTOCAD TEKENEN?

Cursus AutoCAD tekenen? Iedereen kan het leren!

Waarom niet zelf een cursus AutoCAD tekenen volgen? Uitbesteden is vaak kostbaar en het is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Een training levert naast een aanzienlijke kostenbesparing een inspirerende en zeer bruikbare nieuwe vaardigheid op. Schrijf je vandaag nog in voor onze basiscursus AutoCAD! 

De moeilijkheidsgraad van onze basiscursus AutoCAD tekenen is aangepast naar het niveau van nieuwe gebruikers. Met vijftien jaar ervaring op zak kunnen we je uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker. Werk je al met AutoCAD? Kijk dan ook eens bij onze gevorderden cursus AutoCAD.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

De cursus AutoCAD tekenen volg je bij Harold Weistra!

Harold Weistra is eigenaar van en trainer bij CADdesign. Eveneens is hij de auteur van het lesboek Basiscursus AutoCAD en AutCAD LT waarvan reeds 25.000 exemplaren zijn verkocht. Zijn lesboek bevat een heldere, simpele uiteenzetting van hoe er met de software omgegaan moet worden bij verschillende toepassingen. Dit boek ontvang je gratis bij de Basiscursus AutoCAD

Wil je stapsgewijs en op een duidelijke manier leren hoe je snel, volledige technische tekeningen maakt? En ervaren hoe leuk en eenvoudig dit is? Harold en zijn team van freelance professionals helpt je er graag mee!

Waarom wachten met een cursus CAD tekenen?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken