Tijd over na een cursus AutoCAD?

Ja. Omdat je minder werk dubbel doet.

Cursus AutoCAD tekenen? Iedereen kan het leren!

Als je op zoek bent naar een professionele en effectieve manier om AutoCAD te leren, dan is de basiscursus van Harold Weistra een uitstekende keuze. Harold is al meer dan 20 jaar een van de hoogst gewaardeerde Autodesk Certified Instructors van Europa en heeft al duizenden mensen geholpen om AutoCAD te leren.
Met zijn beknopte lesboek hebben al meer dan 30.000 mensen geleerd hoe ze met dit veelgebruikte programma kunnen werken. Ruim 3.000 mensen hebben deelgenomen aan zijn trainingen, wat bewijst dat Harold een ervaren en gekwalificeerde docent is die weet hoe hij de informatie op een begrijpelijke en praktische manier kan overbrengen.

 

In de basiscursus van Harold worden de basisprincipes van AutoCAD behandeld, zodat je snel aan de slag kunt met het tekenen van 2D-tekeningen. Je leert ook hoe je de meest populaire comando’s en functies kunt gebruiken om het maximale uit je tekenervaring te halen.

 

De cursus is geschikt voor zowel beginners als mensen die het zichzelf hebben aangeleerd, en is opgebouwd uit duidelijke lesstof en praktische oefeningen. Zo kun je de theorie direct in de praktijk toepassen en je vaardigheden verder verfijnen.

 

De basiscursus AutoCAD (LT) duurt vier dagen. Deze cursusdagen zijn bewust over meerdere weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen. De training is te volgen in de laatste 3 versies van AutoCAD of AutoCAD LT, maar is ook uitstekend geschikt voor oudere versies.

 

Deze training voldoet ook prima als je voor het AutoCAD alternatief BricsCAD hebt gekozen of met DraftSight werkt. Deze programma’s vertonen een zeer sterke gelijkenis met AutoCAD. Het belangrijkste deel van de basiscommando’s is identiek. Het grootste verschil zit in de gebruikersinterface.

 

Als je serieus bent over het leren van AutoCAD, dan is de basiscursus van Harold Weistra een uitstekende keuze. Met zijn ruime ervaring en professionele aanpak zul je snel vorderingen maken en de vaardigheden opdoen die je nodig hebt om met het programma aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact op met Harold om je aan te melden voor de cursus en laat je opleiden door één van de beste docenten in Europa.

Wat anderen zeggen

Goede opleider, duidelijk en fijn om van hem les te krijgen.
Jos
Instructeur Rail & Infra
A very well planned training course, everything you have to know about the basics has been redefined as for a new rookie as end user very good explained. Definitely money and time effort worth it.
Jesper
Productontwikkelaar
Ik vond het geweldig. Nog nooit in mijn leven een leukere cursus van dit programma gehad. De leraar is geweldig en heeft een grote hoeveelheid kennis over de software.
Daniel
HBO Duaal student
Zeer waardevolle training waarbij er in beperkte tijd veel bruikbare informatie is overgedragen. De trainer begreep goed wat wij nodig hadden, en stemde dit af op de al aanwezige kennis van de groep. Verder was er voldoende gelegenheid voor vragen waar een heldere uitleg op volgde.
Pieter
Praktijkleraar MBO college
Harold is een goede leraar, zijn enthousiasme zorgt er voor dat ik meer over AutoCAD wil leren.
Guus
Werktuigbouwkundige
Pittige lesstof, Harold heeft het goed uitgelegd. Nu moet ik zelf aan de slag.
Nico
Eigenaar Landbouwmechanisatie

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainer

Wat fijn dat ik mijn passie met je mag delen!

Met bovenstaande kreet begon ik in 1999 CADdesign CAD trainingen. De fantastische eenvoud die ik zag wanneer je AutoCAD (en de inmiddels andere telgen uit de Autodesk familie) goed leert begrijpen, wilde ik ook op anderen overbrengen.

 

Inmiddels ben ik een van de meest ervaren AutoCAD trainers in Nederland, en de enige die bij Autodesk de Platinum Autodesk Certified Instructor status heeft verdiend. Mijn cursussen scoren gemiddeld een 9+ in klanttevredenheid.

 

Ik word intens gelukkig van kunnen doen wat ik graag wil doen, en neem jou als cursist daar graag in mee.