Cursus AutoCAD tekenen

Tijd voor een cursus AutoCAD tekenen?


Cursus AutoCAD tekenen? Iedereen kan het leren!

Waarom niet zelf een cursus AutoCAD tekenen volgen? Uitbesteden is kostbaar en het is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Een training levert dus een aanzienlijke kostenbesparing op en het is een inspirerende en zeer bruikbare nieuwe vaardigheid. Schrijf u vandaag nog in voor onze basiscursus AutoCAD! 

De moeilijkheidsgraad van onze basiscursus AutoCAD tekenen is aangepast naar het niveau van nieuwe gebruikers. Met 15 jaar ervaring op zak en reeds honderden cursisten getraind kunnen we u uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker. Werkt u al met AutoCAD? Kijk dan ook eens bij onze update training en gevorderden cursus AutoCAD.


Cursus AutoCAD tekenen

Volg een cursus AutoCAD tekenen bij Harold Weistra!

U volgt uw cursus AutoCAD tekenen bij CADdesign! Uw trainer, Harold Weistra, heeft tevens het lesboek geschreven dat inmiddels al ruim 21.000 keer over de toonbank is gegaan. U krijgt dus les van dé autoriteit op AutoCAD gebied in Nederland!

Met de juiste man en het juiste boek leert u in no time AutoCAD. Het boek sluit natuurlijk naadloos aan op de cursus AutoCAD tekenen en geeft een duidelijke, simpele weergave van hoe u met de software om moet gaan. In duidelijke stappen leert u tijdens de cursus AutoCAD tekenen al snel volledige tekeningen maken. Behalve eenvoudig is het ook gewoon heel leuk om te doen.

Dus waarom wachten met uw cursus AutoCAD tekenen? Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.