Tijd voor een cursus AutoCAD tekenen?

Cursus AutoCAD tekenen? Iedereen kan het leren!

Waarom niet zelf een cursus AutoCAD tekenen volgen? Uitbesteden is vaak kostbaar en het is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Een training levert naast een aanzienlijke kostenbesparing een inspirerende en zeer bruikbare nieuwe vaardigheid op. Schrijf je vandaag nog in voor onze basiscursus AutoCAD! De ruim 2500 cursisten die je de afgelopen 20 jaar zijn voorgegaan waarderen onze trainingen met een dikke 9 voor “overall experience”.

De moeilijkheidsgraad van onze basiscursus AutoCAD tekenen is gericht op het niveau van nieuwe gebruikers. Het grootste verschil ten opzichte van andere trainingen zit hem in de eenvoudige aanpak van Harold, zoals hij die ook heeft beschreven in zijn lesboek. Werken met AutoCAD is echt niet moeilijk. Je hoeft alleen maar te leren hoe je een lijn en een cirkel kunt tekenen. Als je die vervolgens op de juiste manier tegen elkaar plaatst ontstaat vanzelf het beeld of idee dat jij voor ogen had.

Deze training voldoet ook prima als je voor het AutoCAD alternatief BricsCAD hebt gekozen of met DraftSight werkt. Deze programma’s vertonen een zeer sterke gelijkenis met AutoCAD. Het belangrijkste deel van de basiscommando’s is identiek. Het grootste verschil zit in de gebruikersinterface.

Met 30 jaar AutoCAD en 20 jaar trainingservaring op zak kunnen we je uitstekend begeleiden van beginner naar ervaren gebruiker.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

De cursus autocad tekenen volg je bij Harold Weistra!

Harold Weistra is eigenaar van en trainer bij CADdesign. Eveneens is hij de auteur van het lesboek Basiscursus AutoCAD en AutCAD LT waarvan reeds 25.000 exemplaren zijn verkocht. Zijn lesboek bevat een heldere, simpele uiteenzetting van hoe er met de software omgegaan moet worden bij verschillende toepassingen. Dit boek ontvang je gratis bij de Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT.

Wil je stapsgewijs en op een duidelijke manier leren hoe je snel, volledige technische tekeningen maakt? En ervaren hoe leuk en eenvoudig dit is? Harold helpt je er graag mee! Bij CADdesign staan we voor optimale persoonlijke aandacht met praktische voorbeelden uit de werkpraktijk. We vertellen je niet hoe jij je werk moet doen. Daarin ben jij immers de specialist. We vertellen je wel hoe je met behulp van het stuk gereedschap dat AutoCAD heet dat werk makkelijker, eenvoudiger en sneller kunt doen. En dus ook met meer plezier! De klassikale CAD-trainingen vinden plaats in kleine groepen tot maximaal 6 personen. Een eigen casus of tekenvraagstuk meenemen? Dat moedigen we van harte aan.

WAAROM WACHTEN MET EEN CURSUS CAD TEKENEN?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.