skip to Main Content

VEELGESTELDE VRAGEN

De klassikale trainingen vinden plaats in de trainingsruimte bij CADdesign CAD trainingen in Kaatsheuvel (vlakbij de Efteling).

Vanaf 8.00 uur staat de koffie/thee klaar, maar we beginnen pas om 9.00 uur. Probeer je er rond 8.45 uur te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen? Om 16.00 uur stoppen we ermee. Dan kun je net voor de files weer naar huis.

Bij CADdesign CAD trainingen geloven we in persoonlijke aandacht. Daarom werken we met maximaal 6 cursisten. Zo kun je jouw vragen in alle rust stellen en kunnen wij deze met zorg beantwoorden.

Jazeker! CADdesign CAD trainingen is volledig mobiel. Als je zorgt voor een goede locatie met catering en (maximaal 6) deelnemers, dan doen wij de rest. We nemen laptops en lesmaterialen mee en meer dan een stopcontact en internetaansluiting hebben we niet nodig.

Nee, liever niet in de avond. Uitzonderingen zijn uiteraard bespreekbaar, echter we raden het niet aan. Onze ervaring is, dat een cursus van 8 dagdelen dan al snel 10 avonden duurt. De gemiddelde werkende mens, leert na een dag werken en een lekkere warme maaltijd niet meer optimaal. De vermoeidheid slaat sneller toe en de concentratie neemt af.

Past het qua werkzaamheden echt niet door de week? Dan is een training op de zaterdag een beter alternatief. Ons vak is onze passie en die dragen we met plezier ook in het weekend over!

Natuurlijk, het betreft dan maatwerk of consultancy. De dag wordt helemaal op jouw of jullie vragen en wensen afgestemd.

De enige ervaring die wij vragen is jouw vakkennis. We gaan je niet vertellen hoe jij je werk moet doen. Wel leren wij je hoe je een extra stuk gereedschap ‘de CAD-software’ kunt gebruiken om jouw werk anders te doen of aan te vullen. Kun je een technische tekening lezen? Dan leer je van ons hoe je deze efficiënt met de juiste CAD-software maakt.

Goed leren werken met CAD-software leer je uiteindelijk alleen maar door het te doen. Ga ermee aan de gang, maak fouten, onderzoek waarom het fout ging en probeer het opnieuw. Als je deze week thuis of op het werk herhaalt wat we in de les hebben behandeld, kun je daar – indien nodig – volgende week nog iets over vragen. Hoe meer je tussentijds oefent, des te eerder ben je productief!

Enkel de software op de zaak? Waarschijnlijk kun je een thuislicentie aanvragen. Anders stelt Autodesk op haar website nog een gratis ‘30-dagen versie’ beschikbaar om de software te testen. Permanent toegang thuis? Een abonnement op AutoCAD LT heb je al vanaf € 45,00 per maand.

Dat kunnen we misschien wel, maar dat willen we niet. Ook al rijd je iedere dag maar 2 kilometer naar je werk, een compleet rijbewijs is echt nodig. Als je nauwkeurig en op maat wil werken, dan is het van belang te leren hoe dat gaat. Moeilijk is het echt niet, maar het is wel veel informatie. Die brengen we echter gedoseerd over, zodat je dit kunt oefenen, begrijpen en onthouden, om het vervolgens in je dagelijkse werk toe te passen. Daar wordt het alleen maar leuker van!

CADdesign CAD trainingen is een Autodesk Authorized Training Center. Alle deelnemers ontvangen daarom aan het eind van de cursus namens Autodesk een officieel en internationaal erkend ‘Certifcate of Completion’. Daar hoef je geen toets voor af te leggen, enkel een online evaluatieformulier voor in te vullen.

Dat klopt! Als je echt formeel wil certificeren, dan mag je een Engelstalig examen afleggen. Deze examens zijn wereldwijd hetzelfde. CADdesign is als één van de weinige trainingscentrums in Nederland geautoriseerd om deze examens af te nemen. Hiermee toetsen we of je de software echt kent en begrijpt. Het gaat puur om de CAD-software, niet om jouw vakkennis. Slaag je hiervoor? Dan mag je jezelf ‘Autodesk Certified User’ of ‘Autodesk Certified Professional’ noemen, afhankelijk van welk examen je aflegt.

Heb je na de cursus nog vragen of loop je ergens tegenaan? We helpen je graag verder! Bel, of liever nog stuur een e-mail met jouw vraag. Heb je problemen met een specifiek bestand? Stuur deze dan gelijk mee, zodat we kunnen meekijken. Gaat jouw vraag over onderwerpen uit de cursus, dan beantwoorden we die helemaal gratis. Dat is onze vaste nazorg en support, zoals het hoort!

Gaat je vraag verder dan de cursus? Dan beantwoorden we die ook. Mogelijk adviseren we ook een vervolgtraining of een dag consultancy. Heb je daar geen behoefte aan? Ook een supportcontract voor die keren dat je net even die extra ondersteuning nodig hebt, is mogelijk.

CADdesign biedt bewust geen e-learning. Onze kwaliteit komt het beste tot uiting als we persoonlijk met je kunnen werken. We willen graag zien dat het kwartje echt is gevallen, voordat we verder gaan met de stof. En merken we dat je juist wat meer uitgedaagd wilt worden, dan werken we graag ter plekke een praktijksituatie met je uit. Zo houden we elkaar scherp en de training boeiend.

Graag zelfs! We nemen met plezier de tijd om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Het kan zijn dat we vandaag druk zijn met training geven. Dus als we je niet direct persoonlijk te woord kunnen staan dan ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie, hetzij telefonisch of per mail.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top