skip to Main Content

RUIME KEUZE AAN CAD OPLEIDINGEN BIJ CADDESIGN!

Goede en betaalbare CAD opleidingen volg je bij CADdesign

Zoek je een CAD opleiding die boeiend, leuk om te doen en niet al te moeilijk is? Goed dat je CADdesign gevonden hebt. Al jaren op rij scoren we een dikke 9 op klanttevredenheid. Dat is niet voor niks. Voor al haar CAD opleidingen kiest CADdesign bewust ervoor om te werken met kleine groepen. Hierdoor is er volop aandacht voor jou én ruimte voor (persoonlijke) casussen uit de praktijk. Bovendien leer je stap-voor-stap de fijne kneepjes van onze gecertificeerde trainers.

Een van die trainers, en tevens eigenaar van CADdesign, is Harold Weistra. Ben je beginner en volg je de cursus AutoCAD Basis, dan krijg je zijn boek er gratis bij.

Altijd een goede reden voor een AutoCAD opleiding

Waarom is het volgen van CAD opleidingen iets voor jou? Voor veel bedrijven betekent het een fikse kostenbesparing, doordat je winst boekt op het ontwikkel- en productieproces. Het kan ook zo zijn dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of juist de volgende stap. Mogelijk wil je het maken van technische tekeningen niet langer uitbesteden. Of efficiënter en slimmer gaan werken met nieuwe technologieën. Wat je reden ook is, we helpen je graag verder met het optimaal inrichten van jouw CAD opleiding.

Waarom CAD opleidingen bij CADdesign volgen?

Al jaren op rij is CADdesign een van de hoogst gewaardeerde Autodesk trainingscentrums van Nederland. Zowel beginners als gevorderden kiezen bewust voor onze persoonlijke en deskundige aanpak. Welke CAD opleidingen CADdesign allemaal biedt? Bekijk hier ons aanbod AutoCAD, Inventor en Fusion 360 opleidingen.

Een specifieke of zeer specialistische vraag? Eigenaar en trainer van CADdesign, Harold Weistra, helpt je er graag bij. Stuur hem een berichtje met je uitdaging en om de mogelijkheden te bespreken.

home-aatc

Bekijk het cursusaanbod en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top