CAD opleidingen

Ruime keuze aan CAD opleidingen bij CADdesign!


Een goede en betaalbare CAD opleidingen volg je bij CADdesign

Zoekt u een CAD opleiding die boeiend, leuk om te doen en niet al te moeilijk is? Goed dat u CADdesign gevonden heeft, want Harold Weistra is een autoriteit op het gebied van AutoCAD opleidingen in Nederland. Binnen zijn bedrijf CADdesign heeft hij al talloze tevreden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. En als geen ander weet hij de materie boeiend te maken.

Altijd een goede reden voor een AutoCAD opleiding

Waarom is het volgen van CAD opleidingen iets voor u? Omdat u hierin de mogelijkheid voor een fikse kostenbesparing ziet. Omdat u toe bent aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap. Omdat u het maken van technische tekeningen niet langer wilt uitbesteden. Zegt u het maar.
Met andere woorden: wat uw reden ook is, waarom zou een AutoCAD opleiding niet iets voor u zijn? U kunt ook een update cursus volgen als uw kennis niet meer zo paraat is als voorheen.


CAD opleidingen

Waarom CAD opleidingen bij CADdesign volgen?

Harold Weistra is een van de best verkopende auteurs binnen het AutoCAD vakgebied in Nederland. Het lesboek voor de basiscursus heeft hij zelf geschreven, waardoor dit naadloos aansluit op het begin van uw AutoCAD opleiding.

Maar ook als u een stap verder wilt zijn de CAD opleidingen van CADdesign geschikt voor u! We hebben ook de gevorderden of 3D training, beide helpen u weer een stap verder. Harold is de expert die al uw vragen omtrent de stof helder en duidelijk kan beantwoorden en vertalen naar uw praktijksituatie.

Wacht niet langer. Schrijf u nu in voor uw AutoCAD opleiding. Vraag een offerte aan voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.