skip to Main Content

BASISCURSUS INVENTOR

In 4 dagen de benodigde basiskennis met de basiscursus Inventor

Maak kennis met de mogelijkheden van Inventor. Deze vierdaagse basiscursus Inventor is het ideale begin om de grondbeginselen van dit parametrisch 3D ontwerppakket te leren.

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Leer hoe jij je producten kunt ontwerpen, voordat ze gebouwd worden. Maak je ontwerp inzichtelijk in 3D, presenteer het in een 2D werktekening of exploded view. Jouw model kun je zelfs naar een 3D printer sturen voor het maken van een prototype. Zo kom je tot betere resultaten en vaak lagere ontwikkelkosten.

Hoewel Inventor van origine voornamelijk werktuigbouwkundig georiënteerd is, gebruiken ook steeds meer installateurs en bouwbedrijven het programma voor onder andere het uitwerken van constructies. Het programma biedt namelijk verschillende voordelen. Het grootste voordeel van Inventor is dat alle bestanden aan elkaar zijn gekoppeld; wijzig het 3D model en alle afgeleide tekeningen veranderen mee. Een ander voordeel is dat je met Inventor beschikt over een grote bibliotheek vol standaard onderdelen als bouten, moeren en andere mogelijke bevestigingsmaterialen en staalprofielen.

De cursus is praktisch van aard en volg je aan de hand van een Nederlandstalig lesboek. Dit boek ontvang je op de eerste cursusdag en gratis bij je cursus. De vier cursusdagen zijn over meerdere weken zijn verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om te oefenen.

Basiscursus
Inventor

€ 1080,- excl. BTW

4 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Eerstvolgende training:

12, 19, 26 september en 3 oktober
15% last minute korting!
Nog 1 plaats beschikbaar

2, 9, 23 en 30 oktober
31 oktober en 7, 14 en 21 november
28 november en 5, 12 en 19 december

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Overige Cursusdata

Inhoud Basiscursus Inventor

Bekijk het model vanuit 3D

Bouw samenstellingen op

Vertaal het 3D model naar 2D werktekeningen

Creëer eenvoudig doorsnedes en details

Maak exploded views voor montage

Inleiding tot lassen en plaatwerk

Voor wie is deze training bedoeld?

De basiscursus Inventor is bedoeld voor tekenaars en engineers die hun 3D modellen en bijbehorende werktekeningen snel willen aanpassen. Inventor is een logisch vervolg voor tekenaars die de grenzen van AutoCAD hebben bereikt.

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Training op locatie en/of op maat?

Deze training liever op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Deze training kan bovendien zowel 1-op-1 plaatsvinden als in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie en/of maat is dat CADdesign de cursus specifiek op jouw (en jouw team haar) wensen en producten afstemt. Zo sluit de opbouw en inhoud naadloos aan op jouw dagelijkse behoeften.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

WANNEER IS DE VOLGENDE TRAINING?

12, 19, 26 september en 3 oktober
15% last minute korting!
Nog 1 plaats beschikbaar!

2, 9, 23 en 30 oktober
31 oktober en 7, 14 en 21 november
28 november en 5, 12 en 19 december

Basiscursus
Inventor

€ 1080,- excl. BTW

4 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 – 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties.

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken