Basiscursus Inventor

Basiscursus Inventor


In 4 dagen de basiskennis met de basiscursus Inventor

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met Inventor. Aan de hand van een Nederlandstalig lesboek leert u stap voor stap de grondbeginselen van dit parametrisch 3D ontwerppakket van Autodesk.

Maak uw ontwerp inzichtelijk in 3D, presenteer het in een 2D werktekening of exploded view. En met hetzelfde gemak stuurt u het model naar een 3D printer voor het maken van een prototype. Het grootste voordeel van Inventor is natuurlijk dat alle bestanden aan elkaar zijn gekoppeld. Wijzig uw 3D model en alle afgeleide tekeningen veranderen mee.

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Ontwerp nu uw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen. Hoewel voornamelijk werktuigbouwkundig georiënteerd, gebruiken ook steeds meer installateurs en bouwbedrijven dit programma voor onder andere het uitwerken van constructies.

Inhoud Basiscursus Inventor

Vind uw weg in Inventor

Schets uw modellen

Leg vorm en maat parametrisch vast

Extrudeer, draai en bewerk uw onderdelen

Plaats snel gaten en patronen

Bibliotheek van schroefdraad, bouten en moeren

Bekijk het model vanuit alle standpunten

Bouw samenstellingen op uit maak- en koopdelen

Vertaal het 3D model naar 2D werktekeningen

Creëer eenvoudig doorsnedes en details

Maak exploded views voor montage

Inleiding tot lassen en plaatwerk

Voor wie is deze training bedoeld?

De basiscursus Inventor is bedoeld voor tekenaars en engineers die waarde hechten aan het snel kunnen aanpassen van hun 3D modellen en bijbehorende werktekeningen. Daarnaast kunt u beschikken over een grote bibliotheek vol standaard onderdelen als bouten, moeren en alle andere mogelijke bevestigingsmaterialen en staalprofielen. Inventor is een logisch vervolg voor tekenaars die de grenzen van AutoCAD hebben bereikt.

Training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Inventor Essential training in English

Do you prefer this training in-company in English? Thanks to a broad network of Authorized and Certified Instructors CADdesign can offer this training in all major European languages.

Basiscursus Inventor

€ 1080,- excl. BTW
20% korting in mei, juni en juli!

4 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Wanneer is de volgende training?

7, 14 en 21 mei
Speciale 3-daagse!
Nog 3 plaatsen vrij

5, 12, 19 en 26 juni
2, 3, 9 en 10 juli

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer