Basiscursus AutoCAD

Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT


Alle basiskennis in 4 dagen met de basiscursus AutoCAD

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met AutoCAD of AutoCAD LT voor Windows. Aan de hand van het door uw trainer geschreven Nederlandstalig lesboek (bijna 25.000 exemplaren verkocht!) leert u vanaf het begin AutoCAD in te stellen en aan te passen aan uw wensen. De trainer legt alle basisvaardigheden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uit. Hier leert u snel wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Bij het schrijven van de basiscursus was het uitgangspunt dat u snel en adequaat het best mogelijke rendement moet behalen. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren. Na 4 cursusdagen kunt u gegarandeerd zelfstandig aan de slag en bent u direct productief!

De basiscursus AutoCAD (LT) duurt vier dagen die over meerdere weken zijn verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die u moet verwerken, en eigen maken, overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om te oefenen. U kunt de training volgen in AutoCAD versie 2015 tot en met 2018. Beschikt u thuis niet over AutoCAD? Autodesk stelt gratis een 30 dagen versie beschikbaar welke u kunt downloaden van de website www.autodesk.com.

Inhoud Basiscursus AutoCAD

Kennismaken schermopbouw AutoCAD

Werken met bestanden

Navigeren in de tekening

Objecten selecteren

Nauwkeurig op maat tekenen

Tekencommando’s uitvoeren

Bewerkingscommando’s toepassen

Handige hulpmiddelen gebruiken

Tekeningen structureren d.m.v. lagen

Kleuren, lijntypes en lijndiktes toekennen

Arceringen plaatsen en wijzigen

Duidelijke teksten en maten toevoegen

Tekeningen op de juiste schaal afdrukken

Tekeningen opslaan als pdf

Veelgebruikte onderdelen opslaan als block

Voorkeursinstellingen opslaan in sjabloon

Voor wie is deze training bedoeld?

De basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT is het ideale uitgangspunt voor iedereen die tekeningen met dit meest gebruikte technisch-tekenprogramma wil maken. CADdesign is gespecialiseerd in de basiscursus voor nieuwe gebruikers. En in de afgelopen vijftien jaar zijn al meer dan 1500 cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. CADdesign is niet voor niets al 4 jaar op rij het hoogst gewaardeerde trainingscentrum van Nederland.

Training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 8 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

AutoCAD Essential training in English

Do you prefer this training in-company in English? Thanks to a broad network of Authorized and Certified Instructors CADdesign can offer this training in all major European languages.

Basiscursus AutoCAD

€ 1080,- excl. BTW
20% korting in mei, juni en juli!

4 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Wanneer is de volgende training?

8, 15, 22 en 29 mei
Sorry, vol!
27 mei, 3, 11 en 17 juni
Nog 3 plaatsen beschikbaar

24 juni, 1, 8 en 15 juli


Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer