AutoCAD update cursus

AutoCAD update cursus


Actualiseer uw kennis van AutoCAD & AutoCAD LT

U werkt al met AutoCAD of AutoCAD LT en wilt overstappen op de nieuwste versie. In deze updatetraining maakt u in twee dagen kennis met de nieuwe gebruikersinterface en leert u werken met de nieuwe en verbeterde 2D-commando’s. 

Vergeet u in uw auto ook de 5e of 6e versnelling? Het is nog niet zo heel lang geleden dat auto’s maar 4 versnellingen hadden. Ongetwijfeld past u zich aan uw nieuwe auto met de nieuwste technieken aan. Waarom vergeten dan zoveel gebruikers om zich aan de nieuwste software aan te passen? Schakel uw tekenvaardigheden ook door naar de volgende versnelling en volg een update training.

Veel AutoCAD commando’s zijn de laatste jaren uitgebreid of aangepast. Sommige zijn zelfs rigoureus anders. Voorkom dat u achterloopt. Sterker nog, loop weer voorop met kennis en verbaas uw collega’s met handige tips

Weet u wat er is vernieuwd in AutoCAD 2018? Wilt u het zelf ervaren en meemaken? Schrijf u dan snel in voor de eerstvolgende update training.

Inhoud AutoCAD update cursus

Gebruikersinterface en Ribbon

Statusbalk en hulpfuncties

Selecties en selectie hulpmiddelen

Lagen en eigenschappen

Arceringen plaatsen

Tekst en tabellen

Maatlijnen en pijlen

Blocks en toolpallettes

Layouts en Viewports

Printen

AutoCAD sjabloon

Voor wie is deze training bedoeld?

De update cursus is voor iedereen die met een verouderde versie van AutoCAD of AutoCAD LT werkt en overstapt op de nieuwste versie. Een echte aanrader voor gebruikers die nog met AutoCAD 2010 of ouder werken.

Training op locatie

Deze training kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Combineer de update- met een gevorderden training. Maak uw kennis niet alleen actueel maar ook nog eens toegespitst op uw werkzaamheden. Bel of stuur een bericht voor meer informatie.

AutoCAD update cursus

Op aanvraag

2 dagen klassikaal te Kaatsheuvel

8.45 - 16.00 uur

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer