skip to Main Content

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN AUTOCAD TRAINING?

Technische tekeningen zelf maken? Doe een AutoCAD training!

Het programma AutoCAD biedt schitterende mogelijkheden. Met een AutoCAD training leer je er optimaal gebruik van te maken. Ons bedrijf CADdesign is gespecialiseerd in de diverse cursussen op het gebied van AutoCAD, Inventor en Fusion voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

Ben je beginnend tekenaar? Kijk dan vooral eens naar onze basiscursus AutoCAD. Deze wordt erg goed (9+) gewaardeerd door beginnende tekenaars. Werken met AutoCAD is echt niet moeilijk. Je hoeft alleen maar te leren hoe je een lijn en een cirkel kunt tekenen. Als je die vervolgens op de juiste manier tegen elkaar plaatst ontstaat vanzelf het beeld of idee dat jij voor ogen had.

Ben je al wat meer gevorderd? Dan sluit een AutoCAD 3D training of een AutoCAD maatwerk gevorderden cursus waarschijnlijk beter aan. In deze maatwerk gevorderden cursus AutoCAD leer je de handelingen en commando’s die voor jouw werk belangrijk zijn. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Schrijf je in voor een AutoCAD training! In 4 dagen een expert!

Je volgt jouw basis AutoCAD training bij CADdesign van Harold Weistra, waar je o.a. aan de slag gaat met het boek ‘AutoCAD en AutoCAD LT’. De auteur van dit lesboek, waarvan reeds ruim 25.000 exemplaren verkocht, is tevens de oprichter van en trainer bij CADdesign. Zijn boek geeft een duidelijke, eenvoudige weergave van hoe je met de software om kunt gaan. Onder leiding van deze gepassioneerde en gespecialiseerde trainer leer je stapsgewijs, duidelijk en snel complete tekeningen maken tijdens deze AutoCAD training. Het maken van AutoCAD tekeningen wordt daarmee niet alleen een stuk eenvoudiger, het is gewoon een stuk leuker als het meteen goed lukt!

Deze training voldoet ook prima als je voor het AutoCAD alternatief BricsCAD hebt gekozen of met DraftSight werkt. Deze programma’s vertonen een zeer sterke gelijkenis met AutoCAD. Het belangrijkste deel van de basiscommando’s is identiek. Het grootste verschil zit in de gebruikersinterface.

Bij CADdesign leer je het gelijk goed zoals het hoort. Niet alleen trucjes, maar ook de o zo belangrijke basis waardoor het trucje werkt zoals het werkt.

Waarom wachten met een training AutoCAD?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

WAAROM DIE AUTOCAD OPLEIDING BIJ CADDESIGN VOLGEN?

Bij CADdesign staan we voor optimale persoonlijke aandacht met praktische voorbeelden uit de werkpraktijk. Bij CADdesign vertellen we je niet hoe jij je werk moet doen. Daarin ben jij immers de specialist. We vertellen je wel hoe je met behulp van het stuk gereedschap dat AutoCAD heet dat werk makkelijker, eenvoudiger en sneller kunt doen. En dus ook met meer plezier! De klassikale CAD-trainingen vinden plaats in kleine groepen tot maximaal 6 personen. Een eigen casus of tekenvraagstuk meenemen? Dat moedigen we van harte aan.

Heb je een basiscursus AutoCAD gevolgd en wil je een stap verder met de gevorderden of 3D training? CADdesign adviseert je graag over de best aansluitende opties.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top