skip to Main Content

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN AUTOCAD TRAINING?

Technische tekeningen zelf maken? Doe een AutoCAD training!

Het programma AutoCAD biedt schitterende mogelijkheden. Met een AutoCAD training leer je er optimaal gebruik van te maken. Ons bedrijf CADdesign is gespecialiseerd in de diverse cursussen op het gebied van AutoCAD, Inventor en Fusion voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

Ben je beginnend tekenaar? Kijk dan vooral eens naar onze basiscursus AutoCAD. Deze wordt erg goed (9+) gewaardeerd door beginnende tekenaars. Al wat meer gevorderd? Dan sluit een AutoCAD 3D training of AutoCAD gevorderden cursus beter aan.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Schrijf je in voor een AutoCAD training! In 4 dagen een expert!

Je volgt uw AutoCAD training bij CADdesign, waar je o.a. aan de slag gaat met het boek ‘AutoCAD en AutoCAD LT’. De auteur van dit lesboek, waarvan reeds ruim 25.000 exemplaren verkocht, is tevens de oprichter van en trainer bij CADdesign. Het boek geeft een duidelijke, eenvoudige weergave van hoe u met de software om moet gaan. In combinatie met een gedreven en gespecialiseerde trainer leer je stapsgewijs, duidelijk en snel complete tekeningen maken tijdens deze AutoCAD training.

Waarom wachten met een training AutoCAD?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken