AutoCAD training

Bent u op zoek naar een goede AutoCAD training?


Technische tekeningen zelf maken? Volg een AutoCAD training!

Het kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen en daarnaast leert u een inspirerende, nieuwe vaardigheid. Een AutoCAD training hoeft lang niet zo moeilijk te zijn als u wellicht denkt.

Ons bedrijf CADdesign is gespecialiseerd in de diverse cursussen op het gebied van AutoCAD en Inventor voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. Onze basiscursus wordt erg goed gewaardeerd door beginnende tekenaars, lees hier meer over hun ervaringen met ons. Bent u een al meer ervaren gebruiker, dan hebben we de AutoCAD 3D training, de AutoCAD gevorderden cursus en de AutoCAD update cursus.

CADdesign is al 15 jaar een autoriteit op het gebied van AutoCAD en daar zijn we trots op! We hebben een jarenlange ervaring, waarin we al honderden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker hebben gecoacht.


AutoCAD training

Schrijf u in voor een AutoCAD training! In 4 dagen een expert!

U volgt uw AutoCAD training bij CADdesign, waar uw trainer tevens de auteur van het lesboek is. Dit boek geeft een duidelijke, eenvoudige weergave van hoe u met de software om moet gaan. Stapsgewijs, duidelijk en snel leert u tijdens de AutoCAD training complete tekeningen maken.

Behalve eenvoudig is het daarnaast ook gewoon heel leuk om te doen. Het lesboek, dat al ruim 21.000 keer is verkocht, sluit natuurlijk naadloos aan op de AutoCAD training.

Dus wacht niet langer met AutoCAD training en Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.