skip to Main Content

OP ZOEK NAAR EEN OPLEIDING AUTOCAD?

Opleiding AutoCAD, technische tekeningen zelf maken!

Zoek je een AutoCAD opleiding die boeiend, leuk om te doen en niet al te moeilijk is? Goed dat je CADdesign gevonden hebt, want we zijn een specialist op het gebied van AutoCAD opleidingen in Nederland. Cursisten waarderen onze trainingen gemiddeld met een dikke 9. Hiermee is CADdesign al verschillende jaren op rij het hoogst gewaardeerde Autodesk trainingscentrum van Nederland.

Oprichter van CADdesign is Harold Weistra, eveneens auteur van het boek “Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT waarvan er reeds 25.000 exemplaren verkocht zijn. Binnen zijn bedrijf CADdesign heeft hij al talloze tevreden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker begeleid.  Als geen ander weten hij en zijn team de materie van AutoCAD boeiend te maken.

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

Altijd een goede reden voor een AutoCAD opleiding

Waarom is een AutoCAD opleiding iets voor jou? Omdat je hierin de mogelijkheid voor een fikse kostenbesparing ziet. Omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap. Omdat je het maken van technische tekeningen niet langer wilt uitbesteden. Wat je reden ook is, CADdesign helpt je er graag mee verder.

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier:

Veel gestelde vragen

Waarom die AutoCAD opleiding bij CADdesign volgen?

Bij CADdesign staan we voor optimale persoonlijke aandacht met praktische voorbeelden uit jouw werkpraktijk. De klassikale CAD trainingen vinden plaats in kleine groepen tot maximaal 6 personen. Een eigen casus of tekenvraagstuk meenemen? Dat moedigen we van harte aan.

Heb je een basiscursus AutoCAD gevolgd en wil je een stap verder  met de gevorderden of 3D training? CADdesign adviseert je graag over de best aansluitende opties.

Waarom wachten met een opleiding AutoCAD?

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken