AutoCAD opleiding

U zoekt een AutoCAD opleiding?


Een goede en betaalbare AutoCAD opleiding volg je bij CADdesign

Met een AutoCAD opleiding kunt u een fikse kostenbesparing behalen. Daarnaast leert u een leuke nieuwe vaardigheid. Een AutoCAD opleiding hoeft lang niet zo moeilijk te zijn als u misschien denkt.

Bij CADdesign zijn we gespecialiseerd in diverse cursussen voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. En in de afgelopen vijftien jaar hebben we al vele honderden cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. En als uw kennis niet meer zo paraat is als voorheen, kunt u ook een update cursus volgen.


AutoCAD opleiding

Volg uw AutoCAD opleiding bij de autoriteit van Nederland!

Waarom een autoriteit? Uw trainer is Harold Weistra, hij is naast uw persoonlijke trainer van elke AutoCAD opleiding tevens de auteur van het lesboek “Basiscursus AutoCAD & AutoCAD LT”. Van dit boek zijn maar liefst 21.000 exemplaren verkocht. 

Elke cursist ontvangt dit boek bij de basiscursus AutoCAD. Het geeft een heldere, simpele weergave van hoe om te gaan met het AutoCAD softwarepakket. Daarnaast is het een handig naslagwerk dat elk jaar wordt geüpdatet. Lees hier meer over het boek.  Aan de hand van dit boek en praktische voorbeelden leert u stapsgewijs, duidelijk en snel volledige tekeningen maken. Het is niet alleen eenvoudig, maar zelfs leuk om te doen! Het lesboek ondersteunt de AutoCAD opleiding natuurlijk, maar onze persoonlijke aanpak en kleine groepen maken het grote verschil. Lees hier hoe anderen de training hebben ervaren.

Wacht niet langer met AutoCAD te leren! Vraag een offerte aan of schrijf u nu in voor de volgende training.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Deze bedrijven gingen u voor:Direct naar alle AutoCAD cursussen!

Meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.