skip to Main Content

LEER TECHNISCHE TEKENINGEN MET AUTOCAD MAKEN

Zelf technische tekeningen met AutoCAD leren maken?

AutoCAD leren is lang niet zo moeilijk als het vaak lijkt. Wil je er graag het fijne van weten; misschien omdat je voor deze werkzaamheden niet meer steeds je collega’s wilt storen? Of wil je het maken van technische tekeningen niet langer uitbesteden? Dan is de stap om zelf met AutoCAD te leren omgaan een logische. 

Bij CADdesign bent je aan het juiste adres. CADdesign is gespecialiseerd in de basiscursus voor nieuwe gebruikers en biedt hooggewaarde gevorderden cursussen. In de afgelopen vijftien jaar zijn al meer dan 1000 tevreden cursisten u voorgegaan. Lees hier hun ervaring met CADdesign!

Waarom kiezen voor
CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk certificaat

AutoCAD leren van Harold Weistra

Harold Weistra is eigenaar van en trainer bij CADdesign. Eveneens is hij de auteur van het lesboek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT waarvan reeds 25.000 exemplaren zijn verkocht. Zijn lesboek bevat een heldere, simpele uiteenzetting van hoe er met de software omgegaan moet worden bij verschillende toepassingen. Dit boek ontvang je gratis bij de Basiscursus AutoCAD.

Deze training voldoet ook prima als je voor het AutoCAD alternatief BricsCAD hebt gekozen of met DraftSight werkt. Deze programma’s vertonen een zeer sterke gelijkenis met AutoCAD. Het belangrijkste deel van de basiscommando’s is identiek. Het grootste verschil zit in de gebruikersinterface.

Wil je stapsgewijs en op een duidelijke manier leren hoe je snel, volledige technische tekeningen maakt? En ervaren hoe leuk en eenvoudig dit is? Harold en zijn team van freelance professionals helpt je er graag mee!

Dus wacht niet langer met AutoCAD leren!

Bekijk het AutoCAD cursusaanbod of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Samen bepalen we de exacte cursusinhoud, opleidingsduur en de invulling van andere wensen.

Bekijk het AutoCAD cursus aanbod

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top