Mag ik mijn passie met je delen?

Dan leer ik jou dat AutoCAD eigenlijk hartstikke eenvoudig en leuk is!

AutoCAD cursus, van beginner tot gevorderd

Of je nu een beginnend AutoCAD gebruiker bent of al wat meer ervaren, bij mij kun je terecht voor verschillende AutoCAD cursussen. Mijn naam is Harold Weistra en ik gebruik AutoCAD sinds 1989. Vanaf 2002 geef ik hier ook training in en heb ik er een lesboek over geschreven: Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT. Hiervan zijn al meer dan 27.500 exemplaren verkocht en al ruim 2500 cursisten hebben aan mijn trainingen deelgenomen.

Het belangrijkste is dat ik er zelf nog steeds van geniet om AutoCAD te gebruiken. Ik beleef er een enorm plezier aan om jou te leren wat ik al kan met het mooiste technisch tekenprogramma ooit gemaakt. Het uitgangspunt daarbij: vergeet niet wat jij al kunt. Ik ga je niet vertellen hoe je je werk moet doen. Ik kan je alleen maar een nieuw stuk gereedschap leren, waardoor je werk mogelijk sneller, beter, nauwkeuriger, efficiënter en hopelijk vooral leuker kan worden! Het is echt niet moeilijk te leren, maar het is wel veel. En ik probeer je dat op een zo eenvoudig mogelijke en gedoseerde wijze te brengen.

Je leert in de Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT met de software te werken vanaf het allereerste prille begin. Alle basisvaardigheden die nodig zijn om een goede tekening te maken en af te drukken komen aan bod in deze training.

→ STAP budget aanvragen ←

Kom je in aanmerking voor het STAP budget? Dan kost de Basiscursus AutoCAD jou slechts €144.

Na de basiscursus kan ik je opleiden tot een volwaardig AutoCAD professional. Via een maatwerk gevorderden training, die dieper ingaat op de meest gebruikte commando’s en instellingen, naar het maken van een goed uitgeruste bibliotheek met standaard onderdelen. Eventueel gevolgd door een 3D training om jouw product te presenteren of 3D te printen. De cursusstof wordt op een begrijpelijke en persoonlijke manier uitgelegd, zodat je snel leert wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Maak hieronder een keuze om meer te lezen over de specifieke AutoCAD trainingen of kies uit het hoofdmenu voor een van de andere producten.

SNEL ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Vragen over de manier waarop ik werk of waarom ik de dingen doe zoals ik die doen? Neem dan gerust contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier: