AutoCAD is eigenlijk hartstikke eenvoudig en leuk!

Mag ik mijn passie met jou delen?

AutoCAD cursus, van beginner tot gevorderd

Wist je dat het 2D tekenprogramma AutoCAD al 40 jaar de markt voor technische tekensoftware domineert? Dat is nog eens indrukwekkend! Maar wat maakt dit programma zo uniek en waarom is het nog steeds zo populair?

 

AutoCAD is al 40 jaar het meest populaire 2D tekenprogramma op de markt voor technische tekensoftware. Het programma werd voor het eerst uitgebracht in 1982 door Autodesk, en is bedoeld voor het professioneel maken van technische tekeningen. In de loop der jaren is het programma steeds verder geperfectioneerd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, waardoor het nu een van de meest geavanceerde en veelzijdige tekenprogramma’s op de markt is.

 

Er zijn verschillende redenen waarom AutoCAD de markt voor technische tekensoftware al zo lang beheerst. Ten eerste biedt het programma een enorme hoeveelheid mogelijkheden en gereedschappen voor het maken van precieze en gedetailleerde tekeningen.

 

Volg een cursus om optimaal van het programma gebruik te maken.

Hoewel AutoCAD een zeer krachtig programma is, is het wel belangrijk om een basiscursus te volgen om optimaal gebruik te kunnen maken van de software. Er zijn veel verschillende aanbieders van training in AutoCAD, maar CADdesign is een van de hoogst gewaardeerde Autodesk Authorized Training Centers in Nederland. CADdesign biedt al meer dan 20 jaar training in AutoCAD en heeft een van de meest ervaren instructeurs die klaar staat om jou te helpen het maximale uit het programma te halen.

 

Harold kan je aan de hand van duidelijke stappen leren hoe je dit programma effectief en efficiënt kunt gebruiken. Door te denken in eenvoudige geometrische vormen, kun je snel en gemakkelijk jouw gewenste tekeningen maken. En door Harolds jarenlange ervaring, weet hij precies welke knoppen je moet indrukken en welke opties je moet selecteren om het beste resultaat te behalen.

 

Al met al is AutoCAD een onmisbaar tekenprogramma voor iedereen die werkt in de technische sector. En niet voor niets al 40 jaar het meest populaire 2D tekenprogramma op de markt vanwege zijn enorme hoeveelheid mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit met andere software. Het volgen van een basiscursus, zoals die van CADdesign, zal jou helpen om optimaal gebruik te maken van de software en om te profiteren van de vele voordelen die AutoCAD biedt.

 

Je leert in de Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT met de software te werken vanaf het allereerste prille begin. Alle basisvaardigheden die nodig zijn om een goede tekening te maken en af te drukken komen aan bod in deze training.

 

Kom je in aanmerking voor het STAP budget? Dan kost de Basiscursus AutoCAD jou slechts €144.

 

Na de basiscursus kan CAddesign je opleiden tot een volwaardig AutoCAD professional. Via een maatwerk gevorderden training, die dieper ingaat op de meest gebruikte commando’s en instellingen, naar het maken van een goed uitgeruste bibliotheek met standaard onderdelen. Eventueel gevolgd door een 3D training om jouw product te presenteren of 3D te printen. De cursusstof wordt op een begrijpelijke en persoonlijke manier uitgelegd, zodat je snel leert wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

SNEL ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Vragen over de manier waarop ik werk of waarom ik de dingen doe zoals ik die doen? Neem dan gerust contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier: