skip to Main Content

EEN AUTOCAD CURSUS VOOR
ELK NIVEAU TEKENAAR

AutoCAD tekening

AutoCAD cursus, van beginner tot gevorderd

Of je nu een beginnend AutoCAD gebruiker bent of al wat meer ervaren, bij CADdesign kun je terecht voor verschillende AutoCAD (Windows versie) cursussen. De AutoCAD cursussen worden gegeven door Harold Weistra. Harold is een van de bekendste trainers van Nederland en schrijver van het, ruim 25.000 exemplaren verkocht, Nederlandstalig AutoCAD lesboek: Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT.

Je leert met AutoCAD te werken vanaf het allereerste prille begin. Alle basisvaardigheden die nodig zijn om een goede tekening te maken en af te drukken komen aan bod. Vervolgens kan CADdesign je opleiden tot een volwaardig AutoCAD professional. Via een gevorderden training, die dieper ingaat op de meest gebruikte commando’s en instellingen, naar het maken van een goed uitgeruste bibliotheek met standaard onderdelen en een 3D training om jouw product te presenteren of 3D te printen. De cursusstof wordt op een begrijpelijke en persoonlijke manier uitgelegd, zodat je snel leert wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

AutoCAD Basiscursus

Ben je een beginnend gebruiker? Dan maakt CADdesign je bekend met de basisvaardigheden in een vierdaagse basiscursus. Deze wordt gegeven aan de hand van het Nederlandstalig AutoCAD lesboek: “Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT”.

Met enig technisch inzicht kan iedereen leren werken met AutoCAD! Na 4 cursusdagen kun je gegarandeerd zelfstandig aan de slag en ben je direct productief! Stap voor stap leer je AutoCAD in te stellen en aan te passen naar jouw wensen en werksituatie. Jouw trainer legt alle basisvaardigheden op een begrijpelijke manier uit. Een van de belangrijkste aspecten daarbij (waar we dan ook veel ruimte voor geven) is de doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk.

Bekijk cursusinfo

AutoCAD Maatwerk

De basis van AutoCAD onder de knie en op zoek naar verdere verdieping? Volg dan de gevorderden cursus AutoCAD en bepaal zelf jouw cursusinhoud. Naast een algemeen deel duiken we verder in jouw praktijksituatie, meegenomen tekeningen en vragen.

Voor het samenstellen van de cursus bespreken we jouw praktijksituatie en adviseren we over de voor jou relevante lesonderdelen. Het voordeel van deze training op maat is dat CADdesign de cursus specifiek op jouw (en jouw team haar) wensen en producten afstemt. Zo leer je niet alleen AutoCAD efficiënter inzetten, maar voorkom je ook dubbel werk en verspil je geen kostbare tijd, geld of energie met het leren van (voor jou) onnodige skills.

Bekijk cursusinfo

AutoCAD 3D Cursus

Tijdens deze driedaagse training leer je de basis van het 3D-tekenen. De nadruk ligt op het ruimtelijk denken en opbouwen van het model. Overtuig jouw klanten met een ruimtelijk en inzichtelijk 3D model. Voorkom verkeerde verwachtingen en fouten in het productieproces.

De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Gebruik je bestaande 2D tekeningen om je 3D-model te vormen of bouw een compleet nieuw model met 3D bouwstenen. Fouten in de productie door verkeerde tekeningen behoren voortaan tot het verleden. Op de laatste dag maak je kennis met de presentatiemogelijkheden van AutoCAD, zodat je jouw tekeningen op de juiste wijze kunt tonen aan klanten of collega’s.

Bekijk cursusinfo

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Het door Harold zelf geschreven AutoCAD-boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier:

Veel gestelde vragen

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top