skip to Main Content

Hét AutoCAD (LT) boek van Nederland

AutoCad en AutoCAD LT boek

Over het boek

Technische tekeningen maken moeilijk? Niet met dit AutoCAD boek uit de bekende serie Basiscursus! Stapsgewijs en op heldere wijze leer je snel volledige tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT.

Aan de hand van voorbeelden, illustraties en oefeningen leer je basisvormen op maat in de tekening plaatsen of construeren. Met behulp van de vele bewerkingscommando’s combineer je deze objecten tot complete tekeningen.

Door middel van lagen, kleuren, lijntypes en lijndiktes breng je structuur in jouw tekeningen. Ook het plaatsen van arceringen, teksten, tabellen en maatlijnen ontbreekt natuurlijk niet! Afsluitend leer je verschillende manieren om de tekening af te drukken of om te zetten naar PDF.

Het boek is gebaseerd op AutoCAD versie 2018.1, maar is ook geschikt voor oudere versies. Iedereen die technische tekeningen kan lezen en deze nu zelf wil leren maken, kan direct met het boek aan de slag. Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Door de vele oefeningen leer je snel wat je in de praktijk nodig hebt!

Over de auteur

Harold Weistra  is eigenaar van en trainer bij CADdesign; Autodesk Authorized Training Center in Kaatsheuvel. Hij werkt al meer dan 30 jaar met AutoCAD software. Niet alleen is hij een Autodesk Certified Instructor,  ook schrijft hij al ruim 10 jaar AutoCAD boeken. Op dit moment werkt hij aan een boek over Fusion, het nieuwe 3D CAD gereedschap.

Na jarenlang tekenaar en trainer te zijn geweest, besloot hij zijn ervaring, maar vooral ook zijn andere kijk op het gebruik van de software, samen te vatten en op papier te zetten. Op deze manier leer je snel met AutoCAD werken!

Het AutoCAD boek is ieder jaar aan de nieuwste versie software aangepast en inmiddels aan de 13e versie bezig. Het boek is onderdeel van en inbegrepen bij de basiscursus AutoCAD.

Download hieronder gratis en zonder enige verplichting een inkijkexemplaar van het boek en de bijbehorende oefeningen. Het boek is verkrijgbaar bij boekhandels in Nederland en België.

 

Download de preview en oefeningen!

Download hier de preview en de oefeningen!

Download - checklist voor het maken van een AutoCAD sjabloon

Download de checklist voor het maken van een AutoCAD sjabloon.

Preview - Lees hier het inkijkexemplaar van Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT

Download de preview.

Oefeningen - Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT (2018.1 update) - ISBN 978 90 2441894 7

Download de oefeningen.

Oefeningen - AutoCAD 2017 en LT 2017 - ISBN 978 90 587 5743 2

Oefeningen - AutoCAD 2016 en LT 2016 - ISBN 978 94 6245 133 9

Download de oefeningen.

Oefeningen - AutoCAD 2015 en LT 2015 - ISBN 978 94 6245 078 3

Download de oefeningen.

Vragen of een cursus boeken?

Neem direct contact op

Back To Top