AutoCAD 3D cursus

AutoCAD 3D Cursus


AutoCAD 3D cursus: meer inzicht en professioneel presenteren

Wilt u niet langer naar die platte 2D tekening kijken maar uw product en visie in 3D duidelijk maken en presenteren of zelfs printen? Dan is deze cursus geschikt voor u!

De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Door middel van een 3D-model maakt u direct inzichtelijk wat u wilt uitleggen. Overtuig uw klanten en laat ze zien wat ze krijgen. Voorkom verkeerde verwachtingen en claims door miscommunicatie. Van dit 3D-model maakt u bijna automatisch 2D-werktekeningen met de juiste aanzichten en doorsnedes. Voorkom fouten in de productie door verkeerd getekende lijnen en doorsnedes!

Inhoud AutoCAD 3D Cursus

3D navigeren in AutoCAD

3D-coördinaten en –werkvlakken aanmaken en gebruiken

2D teken- en bewerkingscommando’s in 3D gebruiken

3D bouwblokken gebruiken

Aanzichten en doorsnedes maken

Visuele stijlen gebruiken

Introductie in materialen, verlichting en renderen

De tekening afdrukken

Voor wie is deze training bedoeld?

De 3D cursus is een logisch vervolg op de basiscursus AutoCAD en bedoeld voor tekenaars die al in 2D werken. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen. Denk er aan dat u met AutoCAD LT niet 3D kunt tekenen.
CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Ook u ontvangt aan het eind van de cursus een officieel certificaat van deelname!

Wanneer is de volgende training?

Planning op basis van aanvragen.

Kijk ook eens naar de basiscursus Inventor of Fusion voor de nieuwste generatie 3D CAD.

Training op locatie

Deze training kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Bel of stuur een bericht voor meer informatie.

AutoCAD 3D Cursus

Op aanvraag

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele referenties

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer