skip to Main Content

AUTOCAD 3D CURSUS

AutoCAD 3D cursus: meer inzicht en professioneel presenteren

Niet langer werken met enkel platte 2D tekeningen, maar jouw product en visie in 3D presenteren of zelfs printen? Dan is deze cursus voor jou! Deze specifieke gevorderden cursus is enkel op aanvraag. Dat kan al vanaf 1 persoon.

De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Door middel van een 3D-model maak je direct inzichtelijk wat je wilt uitleggen. Overtuig je (interne) klanten door ze te laten zien wat ze krijgen. Voorkom verkeerde verwachtingen en claims door miscommunicatie. Van dit 3D-model maak je bijna automatisch 2D-werktekeningen met de juiste aanzichten en doorsnedes. Fouten in de productie door verkeerd getekende lijnen en doorsnedes behoren voortaan tot het verleden!

AutoCAD 3D Cursus

Prijs op aanvraag.

Deze specifieke AutoCAD 3D cursus is enkel op aanvraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Inhoud AutoCAD 3D Cursus

Aanzichten en doorsnedes maken

Visuele stijlen gebruiken

Materialen, licht en renderen

De tekening afdrukken

Voor wie is deze training bedoeld?

De 3D cursus is een logisch vervolg op de basiscursus AutoCAD en bedoeld voor tekenaars die al in 2D werken. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen. Let op: met AutoCAD LT kun je niet 3D tekenen.

CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Alle deelnemers ontvangen aan het eind van de cursus een officieel certificaat van deelname!

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Training op locatie

De AutoCAD 3D cursus op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top