skip to Main Content

AUTOCAD 3D CURSUS

AutoCAD 3D cursus: meer inzicht en professioneel presenteren

Niet langer werken met enkel platte 2D tekeningen, maar jouw product en visie in 3D presenteren of zelfs printen? Dan is deze cursus voor jou! Deze specifieke gevorderden cursus is enkel op aanvraag. Dat kan al vanaf 1 persoon.

De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Door middel van een 3D-model maak je direct inzichtelijk wat je wilt uitleggen. Overtuig je (interne) klanten door ze te laten zien wat ze krijgen. Voorkom verkeerde verwachtingen en claims door miscommunicatie. Van dit 3D-model maak je bijna automatisch 2D-werktekeningen met de juiste aanzichten en doorsnedes. Fouten in de productie door verkeerd getekende lijnen en doorsnedes behoren voortaan tot het verleden!

AutoCAD 3D Cursus

Prijs op aanvraag.

Deze specifieke AutoCAD 3D cursus is enkel op aanvraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Inhoud AutoCAD 3D Cursus

Aanzichten en doorsnedes maken

Visuele stijlen gebruiken

Materialen, licht en renderen

De tekening afdrukken

Voor wie is deze training bedoeld?

De 3D cursus is een logisch vervolg op de basiscursus AutoCAD en bedoeld voor tekenaars die al in 2D werken. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen. Let op: met AutoCAD LT kun je niet 3D tekenen.

CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Alle deelnemers ontvangen aan het eind van de cursus een officieel certificaat van deelname!

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek(erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Brigit Michielsen
Astra-Faam, Breda

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Bianca van den Bos
Dosign Academy, Rotterdam

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Erwin Veerman
Extron Electronics, Amersfoort

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Wim Breur
Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

Rob Rijploeg
REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Goede trainnigsfaciliteiten, lesmateriaal duidelijk en overzichtelijk.
Instructeur geeft duidelijkeid en neemt de tijd voor verdere uitleg indien nodig. Zeker aan te bevelen!

Albert Watson
Hitachi Construction Machinery Europe

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ron van de Ruit
BXS, Sprang-Capelle

Een goede cursus, duidelijke uitleg, wordt ruimte gemaakt voor vragen, persoonlijk. In het begin kon het tempo wel wat omhoog, maar je krijgt de vrijheid om verder te werken. Harold bedankt, ik kan prima met mijn opdrachten van school aan de gang.

Marsja Akkermans
Rabobank, Nederland

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Marcel Schapendonk
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen. Prima cursus.

Theo Zijlstra
Voor Welzijn, Den Haag

Training op locatie

De AutoCAD 3D cursus op een eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Deze training is 1-op-1 of in een groep tot max. 6 deelnemers op locatie mogelijk. CADdesign beschikt hiervoor over een eigen mobiel lessysteem met volledig geïnstalleerde laptops. Zo is niet enkel de inhoud van de cursus maatwerk, maar is ook de reistijd minimaal.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerde Autodesk trainers

Wanneer is de volgende training?

Planning op basis van aanvraag.

Kijk ook eens naar de basiscursus Inventor of Fusion voor de nieuwste generatie 3D CAD.

Advies bij het samenstellen van jouw AutoCAD 3D cursus?

Hoe ziet de optimale AutoCAD 3D cursus er voor jou uit? Twijfel je welke 3D cursus het beste aansluit bij jouw werkzaamheden? Vraag ons vrijblijvend om adviesSamen bepalen we welke cursus of exacte cursusinhoud en opleidingsduur het beste aansluit bij jouw wensen. 

AutoCAD 3D Cursus

Prijs op aanvraag.

Deze specifieke gevorderden cursus is enkel op aanvraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies met betrekking tot jouw vraagstuk.

Offerte aanvragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×Close search
Zoeken