AutoCAD 3D cursus

jouw product en visie in 3D presenteren en printen

AutoCAD 3D cursus: Meer ruimtelijk inzicht en professioneel presenteren

Niet langer werken met enkel platte 2D tekeningen, maar jouw product en visie in 3D presenteren of zelfs printen?
De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Door middel van een 3D-model maak je direct inzichtelijk wat je wilt uitleggen. Overtuig je (interne) klanten door ze te laten zien wat ze krijgen. Voorkom verkeerde verwachtingen en claims door miscommunicatie. Van dit 3D-model maak je bijna automatisch 2D-werktekeningen met de juiste aanzichten en doorsnedes. Fouten in de productie door verkeerd getekende lijnen en doorsnedes behoren voortaan tot het verleden!

We begrijpen dat je op zoek bent naar AutoCAD 3D informatie. En hoewel we zelf ook jarenlang met AutoCAD in 3D hebben gewerkt, is dat niet meer van deze tijd. AutoCAD is een prachtig programma dat bijna 40 jaar oud is. En daarmee is het voor wat betreft 3D voor een groot deel ingehaald door Fusion 360 en Inventor voor werktuigbouw en productontwerp of Revit voor de bouw en installatietechniek.

Heb je al AutoCAD en wil je echt niets anders? Dan leren we je graag AutoCAD 3D. Dat doen we dan in een privé maatwerk training, want een klasje krijgen we niet meer gevuld. Heb je nog collega’s die mee willen doen? De groep mag 6 deelnemers groot zijn!

Heb je AutoCAD LT en wil je 3D tekenen? Overweeg dan serieus Fusion 360. Dat is een factor 4 goedkoper dan AutoCAD. En die besparing kun je dan goed besteden aan de Basiscursus Fusion. Blijf je 2D tekeningen vooral in AutoCAD of AutoCAD LT maken. Dit blijft in onze ogen de meest eenvoudige en rendabele tool voor technisch tekenen.

INHOUD AUTOCAD 3D CURSUS

 • 3D NAVIGEREN IN AUTOCAD
 • 3D-COÖRDINATENSTELSELS GEBRUIKEN
 • 2D COMMANDO’S IN 3D GEBRUIKEN
 • 3D BOUWBLOKKEN GEBRUIKEN
 • AANZICHTEN EN DOORSNEDES MAKEN
 • VISUELE STIJLEN GEBRUIKEN
 • MATERIALEN, LICHT EN RENDEREN
 • DE TEKENING AFDRUKKEN

VOOR WIE IS DEZE TRAINING BEDOELD?

De 3D cursus is een logisch vervolg op de basiscursus AutoCAD en bedoeld voor tekenaars die al in 2D werken. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen. Let op: met AutoCAD LT kun je niet 3D tekenen.

CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Alle deelnemers ontvangen aan het eind van de cursus een officieel certificaat van deelname!

  Neem contact op

  Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden?

  Neem dan contact op via: info(at)caddesign.nl, onderstaand formulier of beter nog, bel voor persoonlijk contact.

  Dat kan op telefoonnummer 085-050 80 40

  Als je het formulier invult, vergeet je dan niet al jouw gegevens te vermelden?


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.