Mag ik mijn passie met je delen?

AutoCAD cursus, van beginner tot gevorderd

Of je nu een beginnend AutoCAD gebruiker bent of al wat meer ervaren, bij CADdesign kun je terecht voor verschillende AutoCAD cursussen. Deze worden gegeven door Harold Weistra. Harold is een van de bekendste trainers van Nederland, de enige met een GOLD trainer accreditatie, en schrijver van het Nederlandstalig AutoCAD lesboekBasiscursus AutoCAD en AutoCAD LT. Hiervan zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht en al ruim 2000 cursisten hebben aan zijn trainingen deelgenomen.

Allemaal mooie cijfers en commercieel geschreven tekst hierboven 😊. Maar het belangrijkste wapenfeit is dat Ik al 35 jaar zelf met AutoCAD werk, er 20 jaar training in geef, en er zelf nog steeds enorm van geniet. Ik beleef er een enorm plezier aan om jou te leren wat ik al kan met het mooiste technisch tekenprogramma ooit gemaakt. Het uitgangspunt daarbij: vergeet niet wat jij al kunt. Ik ga je niet vertellen hoe je je werk moet doen. Ik kan je alleen maar een nieuw stuk gereedschap leren, waardoor je werk mogelijk sneller, beter, nauwkeuriger, efficiënter en hopelijk vooral leuker kan worden! Het is echt niet moeilijk te leren, maar het is wel veel. En ik probeer je dat op een zo eenvoudig mogelijke en gedoseerde wijze te brengen.

Je leert in de Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT met de software te werken vanaf het allereerste prille begin. Alle basisvaardigheden die nodig zijn om een goede tekening te maken en af te drukken komen aan bod in deze training.

Aansluitend kunnen wij je opleiden tot een volwaardig AutoCAD professional. Via een maatwerk gevorderden training, die dieper ingaat op de meest gebruikte commando’s en instellingen, naar het maken van een goed uitgeruste bibliotheek met standaard onderdelen. Eventueel gevolgd door een 3D training om jouw product te presenteren of 3D te printen. De cursusstof wordt op een begrijpelijke en persoonlijke manier uitgelegd, zodat je snel leert wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Maak hieronder een keuze om meer te lezen over de specifieke AutoCAD trainingen of kies uit het hoofdmenu voor een van de andere producten.

SNEL ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Vragen over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan je graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier: